Toestemming voor het inrichten en innemen van ligplaatsen ten behoeve van leden van Watersportvereniging Het Jaagpad in de Oude Rijn te Bodegraven

Gedeputeerde Staten van Zuid-Holland hebben bij besluit van 3 mei 2022 een vergunning verleend van de in artikel 3.23 lid 1 van de Omgevingsverordening Zuid-Holland opgenomen verbodsbepaling tot het gebruiken van een strook water over een totale lengte van 418,00 meter en een breedte van 2,50 meter, ten behoeve van het innemen van ligplaatsen met recreatievaartuigen, ten behoeve van de leden van de Watersportvereniging Het Jaagpad, langs de zuidelijke oever van de Oude Rijn, tussen km 23.991 en km 24.409.

Nadere inlichtingen en inzage

Voor nadere informatie en voor het opvragen van een afschrift van het besluit kunt u contact opnemen met de provincie Zuid-Holland, via aanvragen-vaarwegen@pzh.nl onder vermelding van PZH-2022-806030841.

Bezwaar en voorlopige voorziening

Belanghebbenden kunnen binnen zes weken na de datum van deze bekendmaking bezwaar indienen bij Gedeputeerde Staten van Zuid-Holland. Aan de behandeling van het bezwaarschrift zijn voor de indiener geen kosten verbonden.

Bezwaarschriften kunnen gezonden worden naar Postbus 90602, 2509 LP Den Haag, t.a.v. het Awb secretariaat. Vermeld in uw bezwaarschrift ten minste:

  • Uw naam en adres

  • De datum van uw bezwaarschrift

  • Het nummer/kenmerk van het besluit (u kunt ook een kopie van het besluit bijvoegen)

  • De reden waarom u het niet eens bent met dit besluit

  • Uw handtekening

Bezwaarschriften kunnen ook worden ingediend via het loket op de website van de provincie Zuid-Holland: www.zuid-holland.nl/loket/. (Volg daar verder de instructies.)

Diegenen die een bezwaarschrift hebben ingediend kunnen bij een spoedeisend belang tevens een verzoek om een voorlopige voorziening indienen bij de Voorzieningenrechter van de Rechtbank Den Haag. Voor de behandeling van het verzoekschrift is griffierecht verschuldigd.

Een verzoek om voorlopige voorziening kan worden gezonden aan de sector Bestuursrecht, Postbus 20302, 2500 EH Den Haag of worden ingediend via het de website van De Rechtspraak (https://www.rechtspraak.nl/Uw-Situatie/Naar-de-rechter/Rechtszaak-starten. (Volg daar verder de instructies.)

Gedeputeerde Staten van Zuid-Holland

Naar boven