Toestemming voor het wijzigen met betrekking tot de emissei van stof en de emissie van (stofvormige) zeer zorgwekkende stoffen (ZZS) aan Kloosterlaan 11 - 13 te Farmsum

Gedeputeerde Staten van Groningen maken bekend dat zij hebben besloten om, op ons initiatief alsook op verzoek van ESD-SIC B.V.. de voor de inrichting gelegen aan de Kloosterlaan 11 - 13 te Farmsum verleende omgevingvergunning te wijzigen met betrekking tot de emissei van stof en de emissie van (stofvormige) zeer zorgwekkende stoffen (ZZS).

Terinzagelegging

Het besluit met bijbehorende stukken liggen van 28 april tot en met 8 juni 2022 op werkdagen ter inzage in:

- het gemeentehuis van de gemeente Eemsdelta, waarvoor u een afspraak kunt maken op de website https://www.eemsdelta.nl cv/afspraak-maken of tel 14-0596 (zonder netnummmer);

- de mediatheek van het provinciehuis te Groningen. Hiervoor kunt u zich uitsluitend op afspraak (tel. 050-3164911) tijdens kantoortijden melden bij de balie, ingang Martinikerkhof 12 te Groningen.

De beschikking Wabo met bijbehorende stukken kunnen ook worden ingezien op de website www.officielebekendmakingen.nl.

Beroep

Gedurende de periode dat het besluit ter inzage ligt kan beroep worden ingesteld. De beschikking wordt na afloop van de beroepstermijn van kracht, tenzij gedurende die termijn beroep is ingesteld en een verzoek om voorlopige voorziening is gedaan. De beschikking wordt niet van kracht voordat op dat verzoek is beslist. Het beroepsschrift moet in tweevoud worden ingediend bij de Rechtbank Groningen, Postbus 781, 9700 AT Groningen. Het verzoek om voorlopige voorziening moet worden gericht aan de Voorzieningenrechter van de Rechtbank in Groningen, Postbus 781, 9700 AT Groningen.

Inlichtingen

Voor nadere (inhoudelijke) informatie kunt u zich wenden tot de heer J.H. Veerkamp op tel. 050-3164916.

Naar boven