Provincie Zeeland – Verlening uitgebreide omgevingsvergunning voor een inrichting die waterbehandelingsproducten (coagulanten en flocculanten) produceert voor de behandeling van drinkwater, afvalwater en industrieel gebruik, Westkade 38 in Sas van Gent

Uitgebreide voorbereidingsprocedure

Wet algemene bepalingen omgevingsrecht

Onderwerp

Gedeputeerde Staten van Zeeland hebben op 20 april 2021 een aanvraag op grond van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) ontvangen van SPA WNP ingenieurs B.V., namens Feralco Nederland B.V. voor de inrichting aan de Westkade 38, 4551 BV Sas van Gent.

Het betreft een inrichting die waterbehandelingsproducten (coagulanten en flocculanten) produceert voor de behandeling van drinkwater, afvalwater en industrieel gebruik.

De aanvraag bevat het onderdeel milieu, revisie.

Gedeputeerde Staten van Zeeland maken bekend dat zij het voornemen hebben de vergunning te verlenen.

Inzage

U kunt de ontwerpbeschikking en overige van belang zijnde stukken tijdens kantooruren van

29 april 2022 tot en met 9 juni 2022 op de volgende plaatsen inzien:

  • de gemeente Terneuzen, publieksbalie, Stadhuisplein 1 Terneuzen, na telefonische afspraak;

  • de DCMR Milieudienst Rijnmond, Parallelweg 1 te Schiedam.

Vanwege de maatregelen rondom de Coronavirus-crisis kunnen de stukken bij de DCMR Milieudienst Rijnmond alleen op afspraak en uitsluitend op maandag en donderdag tussen 10.00 en 14.00 uur worden ingezien aan de Parallelweg 1, 3112 NA Schiedam. Afspraken kunt u maken door het sturen van een e-mail aan info@dcmr.nl of te bellen naar telefoonnummer 010 – 246 80 00.

Indien dit voor u geen uitkomst biedt en de stukken fysiek wilt in zien, verzoeken wij u dit binnen de termijn van de terinzagelegging aan ons kenbaar te maken. Dit kunt u doen per brief aan DCMR, Postbus 843, 3100 AV Schiedam of per e-mail via info@dcmr.nl. Wij zullen hierop in contact met u treden om met u op zoek te gaan naar een pragmatische oplossing waarbij u alsnog de mogelijkheid wordt geboden om op de (ontwerp)beschikking te kunnen reageren.

 

Naar boven