Besluit van gedeputeerde staten van Utrecht van 29 maart 2022, nr. 8245C7E3, tot wijziging van de Uitvoeringsverordening subsidie bodemsanering provincie Utrecht

Gedeputeerde staten van Utrecht;

 

Gelet op artikel 1.4 van de Algemene subsidieverordening provincie Utrecht 2022;

 

Overwegende dat het wenselijk is de Uitvoeringsverordening subsidie bodemsanering provincie Utrecht te actualiseren, op orde te stellen en te uniformeren en om wijzigingen in deze regeling door te voeren zodat de regeling aansluit bij de Algemene subsidieverordening provincie Utrecht 2022.

Besluiten:

Artikel I

De Uitvoeringsverordening subsidie bodemsanering provincie Utrecht wordt als volgt gewijzigd:

 

A.

In de intitulé wordt ‘Gelet op artikel 4:25 van de Algemene wet bestuursrecht en de artikelen 4, 6, 29 en 30 van de Algemene subsidieverordening provincie Utrecht alsmede artikel 53 van de Wet bodembescherming’ vervangen door ‘Gelet op het Programma Bodemsanering, artikel 4:25 van de Algemene wet bestuursrecht en artikel 1.4, eerste lid, van de Algemene subsidieverordening provincie Utrecht 2022 alsmede artikel 53 van de Wet bodembescherming’.

 

B.

In artikel 1, onderdeel a, wordt ‘Algemene subsidieverordening provincie Utrecht’ vervangen door ‘Algemene subsidieverordening provincie Utrecht 2022’.

 

C.

Artikel 10 wordt als volgt gewijzigd:

 

  • 1.

    In het derde lid wordt ‘artikel 7, eerste lid, onder c, van de ASV’ vervangen door ‘artikel 4.4, eerste lid, onder d, van de Asv’.

     

  • 2.

    In het vierde lid wordt ‘artikel 7 van de ASV’ vervangen door ‘artikel 4.4 van de Asv’.

D.

In artikel 11 wordt ‘artikel 10’ vervangen door ‘artikel 4.6’.

Artikel II

De Uitvoeringsverordening subsidie bodemsanering provincie Utrecht, zoals deze luidde op de dag voor inwerkingtreding van dit besluit blijven van kracht voor subsidies die voor de inwerkingtreding van dit besluit zijn aangevraagd.

Artikel III

Dit besluit treedt in werking met ingang van de dag na de datum van uitgifte van het provinciaal blad waarin dit besluit wordt geplaatst en werkt terug tot en met 1 april 2022.

 

Aldus vastgesteld in de vergadering van Gedeputeerde Staten van Utrecht van 29 maart 2022.

Gedeputeerde Staten van Utrecht,

Voorzitter,

mr. J.H. Oosters

Secretaris,

mr. drs. A.G. Knol-van Leeuwen

Naar boven