Provincie Zeeland - Aanvraag reguliere omgevingsvergunning en verlenging beslistermijn voor bouw van een overkapping ten behoeve van een stortput voor het lossen van aluminiumerts, Frankrijkweg 2a in Ritthem

Gedeputeerde Staten van Zeeland hebben op 31 januari 2022 een aanvraag ontvangen van Century Aluminum Vlissingen B.V. voor een omgevingsvergunning. Hierbij is de reguliere voorbereidingsprocedure van toepassing. De aanvraag gaat over de bouw van een overkapping ten behoeve van een stortput voor het lossen van aluminiumerts bij de Frankrijkweg 2a in Ritthem. U kunt de aanvraag op verzoek bekijken. Wanneer u hiertegen een bezwaarschrift wilt indienen, moet u eerst het besluit op de aanvraag afwachten.

 

Gedeputeerde Staten van Zeeland hebben besloten de beslistermijn te verlengen. De uiterste beslisdatum is daarom 9 mei 2022. Het is niet mogelijk om een bezwaarschrift tegen de verlenging van de beslistermijn in te dienen.

 

Wanneer u de stukken over deze aanvraag wilt bekijken, kunt u contact opnemen met de RUD Zeeland (tel. 0115 – 745 100). Ook kunt u hier terecht voor een mondelinge toelichting en kopieën van de stukken.

 

De aanvraag en het verlengingsbesluit staan geregistreerd onder kenmerk: W-AOV220131 / 00299327.

 

Naar boven