Wijzigingsbesluit Openstellingsbesluit SNL en SKNL Zuid-Holland 2021

Gedeputeerde Staten van Zuid-Holland,

 

Gelet op artikel 5, tweede lid, van de Algemene subsidieverordening Zuid-Holland 2013, artikelen 1.2 en 2.13a van de Subsidieregeling natuur- en landschapsbeheer Zuid-Holland 2016 en artikel 2 van de

Subsidieregeling Kwaliteitsimpuls Natuur en Landschap Zuid-Holland 2013;

 

Besluiten:

Artikel I

Het Openstellingsbesluit SNL en SKNL Zuid-Holland 2021 wordt als volgt gewijzigd:

 

A.

 

In Bijlage 2 wordt de kaart en tekst van Fig. 13 vervangen door de volgende kaart en tekst:

 

 

Fig. 13 Ecologische verbindingszone Brandwijk.

 

Het gele gebied is opengesteld voor functieverandering en inrichting.

Artikel II  

Dit besluit treedt in werking een dag na de datum van uitgifte van het Provinciaal Blad waarin dit besluit wordt geplaatst en werkt terug tot en met 1 januari 2021.

Den Haag, 29 maart 2022

Gedeputeerde staten van Zuid-Holland

secretaris,

drs. H.M.M. Koek

voorzitter,

drs. J. Smit

Toelichting

Artikel I

Met dit wijzigingsbesluit wordt de kaart van de ecologische verbindingszone Brandwijk van fig. 13 in bijlage 2 van het openstellingsbesluit gewijzigd. De begrenzing van de kaart van het openstellingsbesluit was onjuist weergegeven. Door deze wijziging wordt dit gerepareerd.

 

Artikel II

Dit wijzigingsbesluit werkt terug tot en met 1 januari 2021. Dit is de datum dat Hoofdstuk 3 met betrekking tot de Subsidieregeling Kwaliteitsimpuls Natuur en Landschap Zuid-Holland 2013 opengesteld is voor 2021. Door deze terugwerkende krachtbepaling wordt de subsidiemogelijkheid voor functieverandering en inrichting onder de Subsidieregeling Kwaliteitsimpuls natuur en Landschap 2013 binnen de ecologische verbindingszone Brandwijk mogelijk gemaakt voor 2021.

 

 

 

Naar boven