Besluit van gedeputeerde staten van Zeeland houdende wijziging openstelling van de regeling Uitvoering van LEADER-projecten Midden- en Noord- Zeeland en Zeeuws-Vlaanderen

Besluit van gedeputeerde staten van Zeeland van 29 maart 2022, zaaknummer 126952 tot wijziging van het besluit van gedeputeerde staten van 20 april 2021, zaaknummer 14986, tot openstelling van de regeling uitvoering van LEADER-projecten Midden- en Noord-Zeeland en Zeeuws-Vlaanderen, uit de Verordening subsidies Plattelandsontwikkelingsprogramma 2014-2022 (POP-3) Zeeland (Provinciaal Blad nr 3112).

 

Gedeputeerde staten van Zeeland;

  • Gelet op de artikelen 1.3 en 3.3.1 tot en met 3.3.6 van de Verordening subsidies Plattelandsontwikkelingsprogramma 2014-2022 (POP-3) Zeeland;

  • Overwegende dat het wenselijk is om middelen beschikbaar te stellen voor concrete acties ten behoeve van de uitvoering van de Lokale Ontwikkelingsstrategie in de LEADER-gebieden Midden- en Noord-Zeeland en Zeeuws-Vlaanderen.

besluiten vast te stellen de navolgende wijziging van het besluit tot openstelling van de regeling Uitvoering van LEADER-projecten Midden- en Noord- Zeeland en Zeeuws-Vlaanderen:

Artikel I

 

De besluiten

Het subsidieplafond voor de uitvoering van de Lokale Ontwikkelingsstrategie Midden- en Noord-Zeeland voor de gehele openstellingsperiode vast te stellen op € 289.471,92 uit ELFPO middelen.

en

Het subsidieplafond voor de uitvoering van de Lokale Ontwikkelingsstrategie Zeeuws-Vlaanderen voor de gehele openstellingsperiode vast te stellen op € 190.387,27 uit ELFPO middelen.

 

worden gewijzigd en komen respectievelijk te luiden:

‘Het subsidieplafond voor de uitvoering van de Lokale Ontwikkelingsstrategie Midden- en Noord-Zeeland voor de gehele openstellingsperiode vast te stellen op € 486.479,85 uit ELFPO middelen.’

en

‘Het subsidieplafond voor de uitvoering van de Lokale Ontwikkelingsstrategie Zeeuws-Vlaanderen voor de gehele openstellingsperiode vast te stellen op € 318.843,54 uit ELFPO middelen.’

 

Artikel II

Dit besluit treedt in werking met ingang van de eerste dag na de datum van uitgifte van het Provinciaal Blad waarin het wordt geplaatst.

 

 

Aldus vastgesteld in de vergadering van gedeputeerde staten van 29 maart 2022.

Drs. J.M.M. Polman, voorzitter

A.W. Smit, secretaris

TOELICHTING

Er worden mogelijk meer projecten ingediend. In verband hiermee hebben Gedeputeerde Staten van Zeeland het subsidieplafond opgehoogd.

 

 

Naar boven