Terinzagelegging ontwerpbesluit Wet hygiëne en veiligheid badinrichtingen en zwemgelegenheden – aanwijzing zwemlocaties voor zwemseizoen 2022 in Drenthe

Gedeputeerde Staten van Drenthe maken bekend dat zij voornemens zijn om 41 zwemgelegenheden in oppervlaktewater aan te wijzen voor het zwemseizoen 2022. Aanwijzing van deze zwemplassen gebeurt op basis van de Wet hygiëne en veiligheid badinrichtingen en zwemgelegenheden (Whvbz).

Het ontwerpbesluit met de bijbehorende lijst met aangewezen zwemlocaties ligt vanaf 24 maart 2022 tot en met 4 mei 2022 ter inzage op het provinciehuis te Assen, alle gemeentehuizen in Drenthe en de waterschapshuizen van de waterschappen Hunze en Aa’s, Noorderzijlvest, Vechtstromen en Drents Overijselse Delta. Belanghebbenden kunnen gedurende de periode van terinzagelegging schriftelijk zienswijzen over het ontwerpbesluit indienen bij Gedeputeerde Staten van Drenthe. Zienswijzen kunnen worden gericht aan Gedeputeerde staten van Drenthe, Postbus 122, 9460 Ac Assen of postbus@drenthe.nl.

Als u binnen de gestelde termijn mondeling een zienswijze wilt indienen, dient u daarvoor tijdig een verzoek in te dienen bij vth@drenthe.nl of telefonisch contact op te nemen met ons Klant Contact Centrum, telefoonnummer (0592) 36 55 55.

Via onze website kunt u ook digitaal een zienswijze indienen. Hiervoor kunt u gebruik maken van het formulier dat te vinden is op www.provincie.drenthe.nl/loket/klachten-bezwaar/bezwaar-beroep/zienswijze-indienen.

U kunt het ontwerpbesluit en bijbehorende stukken gedurende zes weken vanaf publicatiedatum digitaal inzien. Klik op de link 'Bekijk documenten’ om de documenten te bekijken.

Naar boven