Ontwerpbesluit voor het uitbreiden van de loactie met een parkeerterrein voor vrachtverkeer en het verplaatsen van de weegbrug en de inrit aan Oosterhorn 38 te Farmsum

Gedeputeerde Staten van Groningen maakt bekend dat zij voornemens zijn een omgevingsvergunning te verlenen op grond van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo), aan:

Oosterhorn 38 te Farmsum, 9936 HD, EEW Energy from Waste Delfzijl B.V., voor het uitbreiden van de locatie met een parkeerterrein voor vrachtverkeer en het verplaatsen van de weegbrug en de inrit.

Inzage

Dit betekent dat wij een ontwerpbesluit ter inzage moeten leggen. Het ontwerpbesluit en bijbehorende stukken liggen vanaf de dag na publicatie tot en met zes weken later ter inzage bij:

- het provinciehuis van Groningen, Sint Jansstraat 4, 9712 JN Groningen;

- de gemeente Eemsdelta.

Zienswijzen

Tijdens de terinzagelegging kan iedereen een schriftelijke of mondelinge zienswijze geven over dit ontwerpbesluit. Een schriftelijke zienswijze kun u sturen aan het college van Gedeputeerde Staten van Groningen, Postbus 610, 9700 AP Groningen. Voor het geven van een mondelinge zienswijze vragen wij u om minimaal een week voor het einde van de terinzagelegging een afspraak te maken met de provincie Groningen, Sint Jansstraat 4, 9712 JN Groningen, telefoonnummer (050) 316 49 11.

Beroep

Een beroepschrift tegen de definitieve omgevingsvergunning kunt u te zijner tijd alleen indienen als u in de zin van artikel 1.2, lid 1 van de algemene wet bestuursrecht een zienswijze heeft ingebracht tegen het ontwerpbesluit-omgevingsvergunning of u kunt aantonen dat u daartoe redelijkerwijs niet in staat bent geweest.

Informatie

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met de provincie Groningen, Sint Jansstraat 4, 9712 JN Groningen, telefoonnummer (050) 316 49 11.

Naar boven