Provincie Zeeland - Verlening ontwerp Waterwetvergunning voor onttrekken grondwater in waterwingebied in Sint Jansteen

Gedeputeerde Staten van Zeeland willen Evides N.V. te Rotterdam een vergunning verlenen voor het onttrekken van grondwater in het waterwingebied Sint Jansteen. Deze vergunning wordt verleend volgens de Waterwet. De vergunning betreft ambtshalve wijziging en aanvulling van de in 1959 verleende vergunning.

 

U kunt de ontwerpvergunning en de overige stukken bekijken van 23 februari 2022 tot en met 6 april 2022 op het gemeentehuis van de gemeente Hulst. Op aanvraag kunnen de stukken buiten kantooruren worden ingezien.

 

Tot en met 6 april 2022 kunt u schriftelijk reageren op het ontwerpbesluit. Dat kan bij RUD Zeeland, postbus 35, 4530 AA Terneuzen. Dit heet het indienen van een zienswijze. Hierbij kunt u aangeven dat uw persoonlijke gegevens niet bekend worden gemaakt. U kunt ook een mondelinge zienswijze indienen. Hiervoor moet u eerst een telefonische afspraak maken

 

Wanneer u de stukken over deze vergunning wilt bekijken, kunt u contact opnemen met R. de Nooijer (tel. 06-51201807 / 0115 – 745 100). Ook kunt u hier terecht voor een mondelinge toelichting en kopieën van de stukken.

 

De vergunning is geregistreerd onder kenmerk A-WWV210005

 

Naar boven