Goedkeuringsbesluit voor het door H.H. v.d. Velde B.V. ingediende werkplan 2022 aangaande de ontgronding Heeresveld nabij Nieuwe Pekela

Gedeputeerde Staten hebben goedkeuring verleend aan het door H.H. v.d. Velde B.V. ingediende werkplan 2022 aangaande de ontgronding Heeresveld nabij Nieuwe Pekela.

Bezwaar

U kunt binnen zes weken vanaf de dag na de dag van de bekendmaking schriftelijk bezwaar indienen bij Provincie Groningen, Bezwaarschriftencommissie, Postbus 610, 9700 AP Groningen. Meer informatie daarover vindt u in de digitale brochure 'Bezwaar maken tegen een besluit' die u kunt vinden op de website van de provincie Groningen (www.provinciegroningen.nl). Als u overweegt een bezwaarschrift in te dienen, zouden wij het op prijs stellen als u eerst contact met ons opneemt. Wellicht kunnen uw bezwaren door een toelichting van ons worden weggenomen. Het indienen van een bezwaarschrift schort de werking van dit besluit niet op. U kunt daarvoor - op basis van artikel 8:81 van de Algemene wet bestuursrecht - een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de Voorzieningenrechter van de Rechtbank Noord-Nederland, locatie Assen, Afdeling Bestuursrecht, Postbus 200 9400 AE Assen. Meer informatie over het vragen van een voorlopige voorziening vindt u op www.rechtspraak.nl.

Informatie

Voor meer informatie over deze goedkeuring kunt u contact opnemen met Basisteam VTH, tel. 050-3164543.

Naar boven