Verleende omgevingsvergunning, Kadastraal 1017, sectie O, Oosterwierum ong. in Farmsum

Verleende omgevingsvergunning (uitgebreide procedure), Kadastraal 1017, sectie O, Oosterwierum ong. in Farmsum

Gedeputeerde Staten van Groningen maken bekend de volgende omgevingsvergunning op grond van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) te hebben verleend, en te hebben verzonden aan de aanvrager:

  • -

    Kadastraal 1017, sectie O, Oosterwierum ong. in Farmsum, voor oprichting.

Naar aanleiding van het ontwerpbesluit zijn geen zienswijzen ontvangen. De beschikking is niet gewijzigd ten opzichte van het ontwerpbesluit.

Beroep en voorlopige voorziening

Tegen dit besluit kan binnen zes weken vanaf de dag van terinzagelegging beroep worden ingesteld bij de Rechtbank Noord-Nederland, Postbus 150, 9700 AD Groningen. In het beroepschrift moet duidelijk staan tegen welk besluit beroep wordt ingesteld en waarom. Verder moet het beroepschrift een datum en een ondertekening bevatten.

Als de zaak spoedeisend is, kan een schorsingsverzoek (een verzoek om voorlopige voorziening) worden ingediend bij de voorzieningenrechter van de Rechtbank Noord-Nederland. Dit verzoek kan tevens digitaal worden ingediend. Meer informatie staat op rechtspraak.nl.

Informatie

Voor nadere informatie kan contact opgenomen worden met de provincie Groningen, Sint Jansstraat 4, 9712 JN Groningen, telefoonnummer 050-3164911.

Naar boven