Ontwerpbesluit verlenen omgevingsvergunning (uitgebreide procedure) QTS Kwelderweg te Eemshaven

Gedeputeerde Staten van Groningen zijn van plan een omgevingsvergunning te verlenen voor het oprichten (fase1) en het bouwen (fase 2) van een datacenter aan de Kwelderweg te Eemshaven.

De aanvraag heeft betrekking op de volgende activiteiten:

  • -

    het oprichten

  • -

    het bouwen van een datacenter

  • -

    het gebruiken van gronden of bouwwerken in strijd met de beheersverordening

Inzage

Het besluit en bijbehorende stukken liggen vanaf de dag na publicatie tot en met 6 weken later ter inzage bij de provincie Groningen, Sint Jansstraat 4, Groningen.

Zienswijzen

Tijdens de terinzagelegging kan iedereen een schriftelijke of mondelinge zienswijze geven over dit ontwerpbesluit. Een schriftelijke zienswijze kunt u sturen aan Gedeputeerde Staten van Groningen, Postbus 610, 9700 AP Groningen. Voor het geven van een mondelinge zienswijze vragen wij u om minimaal een week voor het einde van de terinzagelegging een afspraak te maken met de provincie Groningen, telefoonnummer: 050-3164766.

Besluit op de aanmeldingsnotitie vormvrije m.e.r. beoordeling Daarnaast heeft Gedeputeerde Staten van Groningen besloten dat er geen milieueffectrapportage hoeft te worden opgesteld voor de voorgenomen activiteit. Het besluit ligt tegelijk met het ontwerpbesluit omgevingsvergunning ter inzage. Tegen dit besluit staat geen zelfstandig bezwaar of beroep open. Eventuele bezwaren tegen dit besluit kunt u inbrengen als zienswijze tegen het ontwerpbesluit omgevingsvergunning.

Informatie

Voor nadere informatie kan contact opgenomen worden met de provincie Groningen, Sint Jansstraat 4, 9712JN Groningen, telefoonnummer 050-3164766.

Naar boven