Provincie Zeeland - RECTIFICATIE verlening uitgebreide omgevingsvergunning voor eerste fase van omgevingsvergunning milieu (revisievergunning), Frankrijkweg 6 in Terneuzen

Wet algemene bepalingen omgevingsrecht

 

Onderwerp

Op 31 augustus 2022 heeft het college van Gedeputeerde Staten van Zeeland in het Provinciaal Blad 2022, 10409 kennisgegeven van het verlenen van de eerste fase van de omgevingsvergunning milieu (revisievergunning) voor ICL-IP Terneuzen B.V. voor de inrichting aan de Frankrijkweg 6, 4538 BJ Terneuzen. In deze beschikking staat een kennelijke verschrijving. Per abuis is de beschikking ondertekend namens Gedeputeerde Staten van Zuid-Holland in plaats van Gedeputeerde Staten van Zeeland. Wij hebben deze verschrijving gerectificeerd.

 

Het is niet nodig hiervoor een nieuw besluit te nemen. Dit komt omdat in het besluit steeds naar Gedeputeerde Staten van Zeeland wordt verwezen, het besluit in het publicatieblad van de Provincie Zeeland staat vermeld en in de beroepsclausule de gegevens met betrekking tot het juiste bevoegd gezag en de juiste rechtbank staan. Hierdoor is helder dat Gedeputeerde Staten van Zeeland het besluit hebben genomen en niet Gedeputeerde Staten van Zuid-Holland.

 

Inlichtingen

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met de DCMR Milieudienst Rijnmond, via info@dcmr.nl onder vermelding van DCMR zaaknummer: 716691 en het Olo nummer: 5177851.

 

Naar boven