Melding Vuurwerkbesluit - Beuklaan/Jasmijnlaan Oudenbosch

Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant, melding vuurwerkevenement Vuurwerkbesluit op de Jasmijnlaan/Beuklaan Jasmijnlaan Oudenbosch.

15 november 2022, Halderbergen.

Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant maken bekend dat zij van OnePyro een melding hebben ontvangen op grond van het Vuurwerkbesluit. De melding betreft een vuurwerkevenement met het gebruik van pyrotechnische artikelen voor theatergebruik en consumentenvuurwerk in het park aan de Beuklaan/Jasmijnlaan in Oudenbosch. De ontbranding van het vuurwerk vindt plaats op 2 december 2022 tussen 18.45 en 20.30, de opbouw van het vuurwerk start om 14.00 uur.

Wij zullen beoordelen of de melding voldoet aan het Vuurwerkbesluit en de Ministeriële Regeling voor het bedrijfsmatig tot ontbranding brengen van vuurwerk en kunnen toezicht houden op de naleving hiervan.

De melding is geen besluit. U kunt daarom geen bezwaar maken tegen de melding. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de behandelaar op telefoonnummer (013) 2060469. Voor het inzien van de melding kan een afspraak worden gemaakt.

Aan deze procedure is het kenmerk 2022-051139 gekoppeld. U dient bij correspondentie dit kenmerk te vermelden.Indien u gebruik maakt van e-mail, dan verzoeken we u het kenmerk in de onderwerpregel te plaatsen. Op deze manier wordt uw correspondentie meteen gekoppeld aan het kenmerk in het zaaksysteem. De correspondentie middels e-mail dient u te richten aan inproces@omwb.nl.

Naar boven