Beslissing m.e.r.-beoordeling ten behoeve van zuivelfabrikant FAGE te Hoogeveen voor het oprichten van een zuivelfabriek

 

Gedeputeerde Staten van Drenthe maken bekend dat zij een beslissing hebben genomen op de op 21 december 2021 ontvangen m.e.r.-aanmeldingsnotitie van zuivelfabrikant FAGE, in verband met het voornemen tot het oprichten van een zuivelfabriek op het bedrijventerrein Buitenvaart II te Hoogeveen.

 

Terinzagelegging

De mededeling, de aanmeldingsnotitie en de beslissing liggen van 3 november 2022tot en met 14 december 2022 als volgt ter inzage:

- bij de gemeente Hoogeveen: cluster Realisatie & Beheer/Advies, Raadhuisplein 24 te Hoogeveen. De afdeling is geopend van maandag tot en met vrijdag van 9.15 uur tot 17.00 uur;

- bij de provincie Drenthe, Westerbrink 1 te Assen op werkdagen van 8.00 uur tot 17.00 uur.

De kennisgeving van het besluit vindt plaats op www.officielebekendmakingen.nl. Daarnaast kunt u de informatie ook vinden in het lokale huis-aan-huisblad en op de website van de provincie Drenthe.

 

Bezwaar en voorlopige voorziening

Dit besluit wordt gezien als een voorbereidingsbesluit als bedoeld in artikel 6:3 van de Algemene wet bestuursrecht. Tijdens de toekomstige procedure voor een omgevingsvergunning bestaat de gelegenheid tot het indienen van zienswijzen en eventueel beroep. Daarbij kan ook dit m.e.r.-beoordelingsbesluit worden betrokken.

 

Tegen dit besluit kan alleen bezwaar worden gemaakt door een belanghebbende, die rechtstreeks in zijn belang wordt getroffen. Deze belanghebbenden kunnen binnen zes weken na de datum van verzending van het besluit bezwaar maken door het indienen van een gemotiveerd bezwaarschrift. U richt het bezwaarschrift aan Gedeputeerde Staten van Drenthe, Postbus 122, 9400 AC Assen.

 

Inlichtingen

Voor nadere inlichtingen over de beslissing kan contact worden opgenomen met het Bedrijfsbureau van de Regionale Uitvoeringsdienst, telefoonnummer 0800-9102.

 

Naar boven