Voornemen last onder bestuursdwang ter verwijdering van een boot uit Noord Willemskanaal Groningen

Bekendmaking voornemen last onder bestuursdwang boot in het Noord Willemskanaal.

Door Gedeputeerde Staten van de provincie Groningen is geconstateerd dat er in het Noord-Willemskanaal ter hoogte van de coördinaten 53°11'31.9"N 6°33'46.9"E nabij de Van Ketwich Verschuurbrug te Groningen (hierna: de Lokatie) een ligplaats wordt ingenomen met een blauwe zeilboot met een oranje kajuit met de naam "Grace" (hierna: het Bootje)

Er wordt gehandeld in strijd met artikel 7.02. en 7.04. van het Bpr en artikel 1 van de verordening "Algeheel ligplaatsverbod provinciale vaarwegen Groningen". Nu wij niet met zekerheid kunnen vaststellen wie de rechtmatige eigenaar van het Bootje is, maken wij op deze wijze bekend dat wij het Bootje op 1 december 2022 willen gaan verwijderen. De kosten daarvan zullen wij op de overtreder gaan verhalen. Ook hebben wij ons voorgenomen besluit bekend gemaakt per brief, welke op het Bootje is aangeplakt.

Bent u als belanghebbende het niet eens met dit voorgenomen besluit dan kunt u dit schriftelijk kenbaar maken. U kunt daarvoor een brief sturen aan Gedeputeerde Staten van de provincie Groningen. Postbus 610, 9700 AP Groningen.

Naar boven