Kennisgeving Ontwerpbesluit ontheffing stortverbod afvalstoffen artikel 10.63 Wet milieubeheer Burgemeester Ten Heuvelhofweg 19 te Hazerswoude-Dorp

De Omgevingsdienst Midden-Holland (ODMH) maakt namens Gedeputeerde Staten van Zuid-Holland bekend dat een ontwerpbesluit is vastgesteld op de aanvraag met kenmerk 2022226780. Dit betreft het dempen van een watergang op de locatie Burgemeester Ten Heuvelhofweg 19 te Hazerswoude-Dorp. In het ontwerpbesluit wordt de ontheffing toegekend.

 

Inzage

Het ontwerpbesluit en de bijbehorende stukken liggen ter inzage bij de gemeente Alphen aan den Rijn. Informatie over de inzage kunt u vinden op de website van de betreffende gemeente.

De stukken worden ook digitaal ter inzage gelegd op de website van de ODMH. De stukken zijn hier te vinden: https://www.odmh.nl/digitaal-loket/ter-inzage/gemeente/zuid-holland.

De inzageperiode is zes weken en start op de eerste werkdag na de publicatiedatum van deze bekendmaking.

 

Procedure

Gedurende de inzagetermijn kunt u uw zienswijze over het ontwerpbesluit naar voren brengen. U kunt uw zienswijze richten aan ODMH, postbus 45, 2800 AA Gouda, of via e-mail: info@odmh.nl. Vermeldt u daarbij het kenmerk 2022226780. Na afloop van de inzagetermijn wordt een definitief besluit op de aanvraag genomen. Bij de bekendmaking van het definitieve besluit zullen wij u nader informeren over de vervolgprocedure.

 

Inlichtingen

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met het Team Vergunningen milieu van de ODMH, via info@odmh.nl of telefoonnummer 088-54 50 000.

Naar boven