Provincie Limburg, besluit Ontgrondingenwet, Groeve Abdissenbosch te Landgraaf, 2021-022916

Gedeputeerde Staten van Limburg geven er kennis van een besluit te hebben genomen voor het ontgronden van diverse percelen in de gemeente Landgraaf.

Locatie: Groeve Abdissenbosch te Landgraaf 

Zaaknummer: 2021-022916

Het definitief besluit is ten opzichte van het ontwerpbesluit wel gewijzigd.

Inzage

Het besluit en de bijbehorende stukken liggen ter inzage van 21 oktober 2022 t/m 2 december 2022:

- in het Gouvernement, Limburglaan 10, Maastricht, na telefonische afspraak, +31 43 389 99 99.

- in het gemeentehuis van Landgraaf, op de gebruikelijke plaats en tijden.

Vergunningsbesluiten worden gedurende de inzagetermijn ook gepubliceerd op https://zoek.officielebekendmakingen.nl (klik dan op officiële bekendmakingen).

Rechtsbescherming

Als dit besluit uw belang rechtstreeks raakt en u het met de inhoud van dit besluit niet eens bent, kunt u, tegen betaling van de verschuldigde griffierechten, beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. U moet dan binnen zes weken na de dag waarop dit besluit ter inzage is gelegd een beroepschrift indienen. Op deze procedure is de Algemene wet bestuursrecht van toepassing. Het beroepschrift moet worden ondertekend en ten minste bevatten: de naam en het adres van de indiener; de datum; een omschrijving van het besluit waartegen het beroep is gericht alsmede de redenen van het beroep (motivering). Het beroepschrift moet worden gericht aan: Raad van State; Afdeling bestuursrechtspraak; Postbus 20019; 2500 EA Den Haag. Als u een beroepschrift heeft ingediend, dan kunt u tevens de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State verzoeken een voorlopige voorziening te treffen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar de internetpagina van de Raad van State, www.raadvanstate.nl. Klik op ‘ONZE WERKWIJZE’. Klik op ‘Bestuursrechtspraak’.

Informatie

Vergunningen, Toezicht en Handhaving: tel. +31 43 389 99 99.

Naar boven