Kennisgeving voornemen tot verkoop diverse weggedeelten Provincie Limburg aan de gemeente Maastricht

Gedeputeerde Staten van Limburg maken bekend dat de Provincie voornemens is om te verkopen en om 20 dagen na de datum van deze publicatie of daarna te leveren aan de gemeente Maastricht (gevestigd op het adres Mosae Forum 10, 6211 DW te Maastricht) de volgende percelen:

 

  • -

    Kadastrale gemeente Amby, sectie B, nummer 2158, groot 9.805 m2

  • -

    Kadastrale gemeente Amby, sectie C, nummer 1482, groot 400 m2

  • -

    Kadastrale gemeente Heer, sectie A, nummer 8297, groot 490 m2

De Provincie Limburg meent dat de gemeente Maastricht als enige serieuze gegadigde in aanmerking komt voor de overdracht van bovenstaande percelen.

 

Deze percelen maken allemaal deel uit van het gemeentelijke, dan wel provinciaal wegennet en hebben de bestemming verkeer. De gemeente Maastricht heeft de publiekrechtelijke taak als wegbeheerder om deze weggedeelten te onderhouden en te beheren. Om de beheers- en onderhoudsgrenzen te laten overeenstemmen met de eigendomsgrenzen, worden bovenstaande percelen verkocht aan de gemeente Maastricht.

 

Gezien het openbare karakter van de wegen, inhoudende dat deze voor eenieder toegankelijk moeten zijn, wordt de gemeente Maastricht geacht de enige serieuze gegadigde te zijn om in aanmerking te komen voor de koop van bovenstaande percelen

 

De Provincie Limburg gaat 20 dagen na de datum van deze publicatie over tot het verkopen en leveren van gronden aan de gemeente Maastricht. Andere partijen die eveneens menen als serieuze gegadigde in aanmerking te komen, kunnen zich binnen 20 dagen na datum van deze publicatie gemotiveerd melden bij de Provincie Limburg. Dit kan door het versturen van een e-mail aan vastgoedbeheer@prvlimburg.nl onder vermelding van “percelen Maastricht''.

 

Volledigheidshalve wordt opgemerkt dat de thans gestelde termijn een uiterlijke termijn is en dat een nadere verlenging van deze termijn niet aan de orde is.

Naar boven