Bodemsanering; locatie Zandwinning Ubbena te Ubbena, gemeente Assen

Gedeputeerde Staten van Drenthe delen mee dat zij op 31 januari 2022 een definitieve beschikking hebben opgesteld voor locatie Zandwinning Ubbena te Ubbena, gemeente Assen, waarin is vastgesteld dat uit onderzoek blijkt dat spoedige sanering van de aanwezige ernstige bodemverontreiniging niet noodzakelijk is.

Van 1 februari 2022 tot en met 15 maart 2022 liggen het besluit en het hieraan ten grondslag liggende rapport ter inzage bij:

  • de provincie Drenthe, Westerbrink 1 te Assen op werkdagen van 8.30 uur tot 17.00 uur;

  • de gemeente Assen, Eenheid Klant (Noordersingel 33). Op verzoek kunnen stukken ook gedurende drie aaneengesloten uren per week buiten kantooruren worden ingezien. Wanneer men van deze mogelijkheid gebruik wenst te maken, wordt men verzocht daarvoor een afspraak te maken met de afdeling Klantenservice, telefoonnummer 14 0592.

Tegen dit besluit kunnen belanghebbenden, vanaf de dag volgend op de datum van de dag van verzending, zes weken bezwaar maken op grond van de Algemene wet bestuursrecht.

Het bezwaarschrift kunt u indienen bij Gedeputeerde Staten van Drenthe, t.a.v. team Bestuur en Concernzaken, Postbus 122, 9400 AC Assen. Voor meer informatie over de bezwaarprocedure verwijzen wij u naar http://www.provincie.drenthe.nl/e-loket/bezwaarschriften/.

Voor informatie kunt u contact opnemen met de projectleider bodemsanering, de heer C. Fossen, telefoonnummer (0592) 754568.

Naar boven