Provincie Utrecht Wbb bodemverontreiniging in de gemeente Woerden: Gebiedsgericht Grondwaterbeheer Woerden

Gemeente Woerden heeft een gebiedsbeheerplan ten behoeve van gebiedsgericht grondwaterbeer Woerden (GGB Woerden) ingediend bij Gedeputeerde Staten van Utrecht. Het gebiedsbeheerplan is ingediend in het kader van de Wet bodembescherming. Het gebiedsbeheerplan voldoet aan de eisen die krachtens de Wet bodembescherming zijn gesteld. Op grond van artikel 55c, lid 1 en artikel 55f van de Wet bodembescherming stellen Gedeputeerde Staten de in het gebiedsbeheerplan aangewezen gebieden vast en stemmen Gedeputeerde Staten in met het Gebiedsbeheerplan Gebiedsgericht Grondwaterbeheer Woerden.

Verzenddatum beschikking: 29 september 2022.

Startdatum beroepstermijn beschikking: 30 september 2022.

Beroep aantekenen

Als u het niet eens bent met dit besluit, kunt u beroep aantekenen tegen zowel de beslissing tot instellen van de in het gebiedsbeheerplan aangewezen gebieden als het Gebiedsbeheerplan Gebiedsgericht Grondwaterbeheer Woerden. Ingevolge artikel 6:8 lid 4 van de Algemene wet bestuursrecht gaat de beroepstermijn van zes weken in op de dag na de dag van de terinzagelegging van de beschikking. Richt uw beroepschrift aan de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Houd u er rekening mee dat u griffierecht moet betalen als u beroep aantekent.

Voorlopige voorziening

Ingevolge artikel 20.3 lid 1 van de Wet milieubeheer treedt het besluit in werking met ingang van de dag na de dag waarop de termijn voor het indienen van een beroepschrift afloopt. Indien gedurende die termijn een beroepschrift is ingediend en ingevolge artikel 8:81 van de Algemene wet bestuursrecht bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State een verzoek om voorlopige voorziening is gedaan, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist. Het verzoek moet worden ingediend bij de voorzieningenrechter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Bij deze voorzieningenrechter kan, indien een beroepschrift is ingediend, ook na afloop van de beroepstermijn een voorlopige voorziening worden verzocht. De voorzieningenrechter kan een voorlopige voorziening treffen indien onverwijlde spoed, gelet op de betrokken belangen, dat vereist. Het beroep schorst de werking van de beschikking niet. Stuur bij uw verzoek om een voorlopige voorziening een kopie van uw beroepschrift en een afschrift van het besluit mee. Ook moet u vermelden wat de reden is om het besluit te schorsen.

Houd u er rekening mee dat u griffierecht moet betalen als u een voorlopige voorziening aanvraagt.

U kunt het besluit en de bijbehorende stukken opvragen bij de provincie Utrecht via alex.de.jong@provincie-utrecht.nl. U kunt de stukken ook inzien bij de provincie Utrecht, Archimedeslaan 6, 3584 BA in Utrecht. Neemt u dan eerst even contact op via bovengenoemd e-mailadres.

Meer informatie

Heeft u vragen? Neemt u dan contact op met de provincie Utrecht via alex.de.jong@provincie-utrecht.nl. Wilt u op de hoogte blijven van publicaties van de overheid over uw omgeving? Abonneert u zich dan via www.overheid.nl op de e-mailservice. U krijgt dan bericht als er een melding of besluit wordt gepubliceerd over een locatie in uw buurt.

 

Naar boven