Besluit op grond van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) voor een uitgebreide procedure voor Joontjes B.V. Oliehandel

Gedeputeerde Staten van Drenthe delen mee dat zij op 26 september 2022 een omgevingsvergunning hebben verleend aan Joontjes B.V. Oliehandel, gelegen aan Pieter Mastebroekweg 20 te Meppel. De aanvraag betreft het uitbreiden van het brandstofdepot.

 

Het besluit is niet gewijzigd ten opzichte van het ontwerpbesluit.

Beroep

Tegen dit besluit kan binnen zes weken na de dag van bekendmaking beroep worden ingesteld bij de Rechtbank Noord-Nederland, Postbus 150, 9700 AD Groningen. Het beroep kan worden ingesteld door belanghebbenden, die tijdig hun zienswijze over het ontwerpbesluit naar voren hebben gebracht of door belanghebbenden die geen zienswijze naar voren hebben gebracht, maar die dat redelijkerwijs niet kan worden verweten. Griffierechten zijn hiervoor verschuldigd.

Indien beroep is ingesteld tegen dit besluit, kan ook om een voorlopige voorziening worden gevraagd, indien onverwijlde spoed dat vereist. Het verzoek moet worden gedaan bij de Voorzieningenrechter van de Rechtbank Noord-Nederland. Griffierechten zijn hiervoor verschuldigd.

Terinzagelegging

U kunt het besluit en de bijbehorende stukken gedurende zes weken inzien vanaf 29 september 2022

  • bij de gemeente Meppel: Stadhuis, Grote Oever 26 te Meppel; van maandag t/m vrijdag 8.30 - 17.00 uur of op afspraak via telefoonnummer 14 05 22;

  • bij de provincie Drenthe, Westerbrink 1 te Assen op werkdagen van 8.00 uur tot 17.00 uur.

Inlichtingen

Voor nadere inlichtingen over de Wabo-procedure kan contact worden opgenomen met het Bedrijfsbureau van de Omgevingsdienst Groningen via telefoonnummer: 0598-788000.

Naar boven