Rectificatie terinzagelegging besluit Ontgrondingenwet wijzigen vergunning - zandwinning Amerika te Een

Gedeputeerde Staten van Drenthe delen mee dat zij op grond van de Ontgrondingenwet een reeds verleende vergunning hebben gewijzigd.

 

De wijziging van de vergunning heeft betrekking op het verdiepen van de bestaande zandwinning Amerika te Een in de gemeente Noordenveld op (gedeeltelijk) de percelen kadastraal bekend gemeente Norg, sectie X, nummers 1107, 1113 en 1135 (gedeeltelijk).

 

U kunt de vergunning vanaf 8 september 2022 tot en met 19 oktober 2022 digitaal inzien op de website www.provincie.drenthe.nl/bekendmakingen. Wilt u de bijbehorende stukken inzien, dan kunt u contact opnemen met ons Klant Contact Centrum, telefoonnummer (0592) 36 55 55 of een e-mail sturen naar vth@drenthe.nl.

 

Desgewenst kan ook mondeling toelichting op de stukken worden gekregen. Hiervoor kunt u contact opnemen met het Klant Contact Centrum, telefoonnummer (0592) 36 55 55.

 

Bent u het niet eens met dit besluit, dan kunt u binnen zes weken na de dag van verzending ervan hiertegen een bezwaarschrift indienen bij het college van Gedeputeerde Staten van Drenthe. Voor meer informatie over het indienen van een bezwaarschrift verwijzen wij u naar www.provincie.drenthe.nl/bezwaarprocedure

Naar boven