Beschikking Wet natuurbescherming,Wijkdijk 66 te Reeuwijk enTempelweg 15 te Reeuwijk

Onderwerp

Omgevingsdienst Haaglanden maakt namens Gedeputeerde Staten van Zuid-Holland bekend dat het voornemen bestaat om de aangevraagde vergunning op grond van artikel 2.7, tweede lid, van de Wnb:

I te verlenen voor de locatie Wijkdijk 66,2811 XZ te Reeuwijk en dat de daarmee mogelijk gemaakte activiteiten pas uitgevoerd mogen worden op het moment dat deze vergunning onherroepelijk is geworden.

II gedeeltelijk in te trekken (i.v.m. extern salderen) voor de locatie Tempelweg 15, 2811 PJ te Reeuwijk door voorschrift 1 te vervangen door voorschrift 11 van dit besluit.

De aanvraag betreft een wijziging in dieraantallen en het stalsysteem binnen een bestaande melkrundveehouderij.

Zienswijze en inzage

De ontwerpbeschikking en de relevante documenten liggen vanaf 7 september 2022 tot en met 18 oktober 2022 ter inzage. Gedurende deze termijn kan een belanghebbende schriftelijk of mondeling zijn zienswijze over de ontwerpbeschikking naar voren brengen. Een zienswijze moet het zaaknummer 01011548, naam en adres van de indiener en de dagtekening bevatten.

Een zienswijze moet worden gezonden aan Omgevingsdienst Haaglanden, Postbus 14060, 2501 GB Den Haag, of via e-mail: vergunningen@odh.nl.

Voor informatie over het inzien van de ontwerpbeschikking en de relevante documenten verwijzen wij u naar de website van de gemeente Bodegraven-Reeuwijk.

Inlichtingen

Voor nadere inlichtingen kunt u zich wenden tot de afdeling Toetsing & Vergunningverlening Milieu, e-mailadres: vergunningen@odh.nl.

Naar boven