Ontwerpbesluit voor het veranderen van een pluimveehouderij aan Vossenburg 1 te Kiel-Windeweer

Ontwerpbesluit verlenen omgevingsvergunning (uitgebreide procedure), Vossenburg 1, 9605 PZ, Kiel-Windeweer

Het college van Gedeputeerde Staten van de provincie Groningen maakt bekend dat zij van plan zijn een omgevingsvergunning te verlenen op grond van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo):

Voor: het veranderen van een pluimveehouderij. De vergunning heeft betrekking op de volgende in de Wabo genoemde activiteiten:

  • het bouwen van een bouwwerk;

  • het veranderen of veranderen van de werking van een inrichting (revisie);

  • het handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening.

Locatie: Vossenburg 1, 9605 PZ in Kiel-Windeweer.

Inzage

Dit betekent dat wij een ontwerpbesluit ter inzage moeten leggen. Het ontwerpbesluit en bijbehorende stukken liggen vanaf dag na publicatie tot en met 6 weken later ter inzage bij:

  • provincie Groningen, St. Jansstraat 4, 9712 JN Groningen;

  • gemeente Midden-Groningen, Gorecht-Oost 157, 9603 AE Hoogezand.

Zienswijzen

Tijdens de terinzagelegging kan iedereen een schriftelijke of mondelinge zienswijze geven over dit ontwerpbesluit, het milieueffectrapport dat ter voorbereiding op de besluitvorming op de aanvraag is opgesteld en de door Provinciale Staten afgegeven verklaring van geen bedenkingen. Een schriftelijke zienswijze kunt u sturen aan het college van Gedeputeerde Staten, Postbus 610, 9700 AP Groningen. Voor het geven van een mondelinge zienswijze vragen wij u om minimaal een week voor het einde van de terinzagelegging een afspraak te maken met de provincie Groningen, telefoonnummer 050-3164911.

Informatie

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met de provincie Groningen, telefoonnummer 050-3164911.

Naar boven