Verlening omgevingsvergunning voor het in gebruik nemen van de Nieuwe verbinding N69 in afwijking van voorwaarden binnen het Provinciaal inpassingsplan Grenscorridor N69 - diverse kadastrale percelen binnen de gemeente Bergeijk, Valkenswaard en Veldhoven

(8 oktober 2021, Eindhoven)

Onderstaande bekendmaking heeft betrekking op de aanleg van de Nieuwe verbinding N69. Op de webpagina odzob.nl/n69 wordt een overzicht getoond van alle bekendmakingen van de diverse bevoegde gezagen met betrekking tot de Nieuwe verbinding N69 en groot onderhoud op het zuidelijk deel van de N69.

Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant hebben een aanvraagvoor een vergunning ingevolge de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht ontvangen van Provincie Noord-Brabant. De aanvraag betreft het in gebruik nemen van de Nieuwe verbinding N69 in afwijking van voorwaarden binnen het Provinciaal inpassingsplan Grenscorridor N69, gelegen aan diverse kadastrale percelen binnen de gemeente Bergeijk, Valkenswaard en Veldhoven.

Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant maken bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht de vergunning voor de aanvraag verlenen. Provinciale Staten van Noord-Brabant heeft ten behoeve van de omgevingsvergunning op 1 oktober 2021 besloten om een verklaring van geen bedenking af te geven. Dit besluit (68/21, documentnummer: 4957539) is tezamen met de omgevingsvergunning in te zien.

Het besluit is op 11 oktober 2021 verzonden.

De aanvraag, de beschikking en de bijbehorende stukken zijn op verzoek in te zien vanaf 12 oktober 2021 tot en met 23 november 2021. Het besluit is ook geplaatst op www.ruimtelijkeplannen.nl onder nummer: NL.IMRO.9930.omggebruikN69-va01en plannaam: Ingebruikname Nieuwe verbinding grenscorridor.

Vanaf het moment van terinzagelegging is de beschikkingte bekijken op de website van de provincie 'www.Brabant.nl'. Indien u vragen of opmerkingen hebt, kunt u contact opnemen met de behandelaar op telefoonnummer 088-3690358.

Tegen de beschikking kan tot en met 23 november 2021 beroep worden ingesteld. Het beroepschrift moet uw naam en adres bevatten, duidelijk maken tegen welk besluit u beroep instelt en gemotiveerd worden, ondertekend te zijn en voorzien zijn van een datum. Het beroepschrift moet worden gericht aan de Rechtbank Oost-Brabant, Postbus 90125, 5200 MA 's-Hertogenbosch.

Indien spoed dit vereist, kan een voorlopige voorziening worden gevraagd. Dit verzoek moet worden gericht aan de voorzieningenrechter van de Rechtbank Oost-Brabant, Postbus 90125, 5200 MA 's-Hertogenbosch.

Op deze beschikking is artikel 6.2 Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) van toepassing, waardoor de beschikking terstond na haar bekendmaking in werking treedt. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek tot voorlopige voorziening is gedaan, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek door de voorzieningenrechter is beslist.

Op de beschikkingis Afdeling 2 van Hoofdstuk 1 van de Crisis- en herstelwet (Chw) van toepassing. Deze wet bevat bijzondere procedurele bepalingen voor de beroepsprocedure. Dit brengt onder meer met zich mee dat:

• de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, na afloop van de beroepstermijn, een termijn van 6 maanden heeft voor het doen van een uitspraak op een beroep;

• dat het beroepschrift meteen de gronden van beroep moet bevatten. Het indienen van een pro-forma beroepschrift of het aanvullen na afloop van de beroepstermijn zijn niet mogelijk.

Aan deze procedure is het kenmerk 00212964 gekoppeld. U dient bij correspondentie dit kenmerk te vermelden.

Naar boven