Provincie Groningen - verlening omgevingsvergunning - op- en overslag van zwavelcake afkomstig van de procesgasontzwavelingsinstallatie - Kloosterlaan 11 - 13, Farmsum

Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) ESD-SIC B.V., Farmsum Gedeputeerde Staten van Groningen maken bekend dat zij hebben besloten om een omgevingsvergunning te verlenen aan ESD-SIC B.V. voor de inrichting gelegen aan de Kloosterlaan 11 - 13 te Farmsum, betreffende de op- en overslag van zwavelcake afkomstig van de procesgasontzwavelingsinstallatie.

Terinzagelegging

Het besluit ligt gedurende zes weken op werkdagen ter inzage in het gemeentehuis van de gemeente Eemsdelta en in het provinciehuis te Groningen. Hiervoor dient u zich te melden bij de balie, ingang Sint Jansstraat 4 te Groningen. De ontwerpbeschikking Wabo kan ook worden ingezien op de website www.officielebekendmakingen.nl.

Beroep

Gedurende de periode dat het besluit ter inzage ligt kan beroep worden ingesteld. De beschikking wordt na afloop van de beroepstermijn van kracht, tenzij gedurende die termijn beroep is ingesteld en een verzoek om voorlopige voorziening is gedaan. De beschikking wordt niet van kracht voordat op dat verzoek is beslist. Het beroepsschrift moet in tweevoud worden ingediend bij de Rechtbank Groningen, Postbus 781, 9700 AT Groningen. Het verzoek om voorlopige voorziening moet worden gericht aan de Voorzieningenrechter van de Rechtbank in Groningen, Postbus 781, 9700 AT Groningen.

Naar boven