Provincie Zeeland - Verlening definitieve vergunning Ontgrondingenwet voor aanleg van een waterpartij en een wadi , Nieuwesluisweg in Breskens

Gedeputeerde Staten van Zeeland hebben Roompot Projects B.V. een vergunning geven voor de aanleg van een waterpartij en wadi bij een vakantiepark te Breskens. Dit gebeurt op basis van de Ontgrondingenwet.

 

De vergunning gaat over het uitvoeren van graafwerkzaamheden op de percelen die kadastraal bekend zijn als kadastrale gemeente Oostburg, sectie EL nummers 295 en 1399, in Breskens, gemeente Sluis.

 

De aanvraag en de overige stukken liggen van 29 september 2021 tot en met 10 november 2021 ter inzage:

 

  • -

    Gemeentehuis van de gemeente Sluis

 

Tot en met 10 november 2021 kunnen belanghebbenden tegen voornoemde vergunning beroep instellen bij de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA 's-Gravenhage. Gelijke bevoegdheid komt toe aan de vergunninghouder voor zover

betreft de aan de vergunning verbonden voorschriften.

 

De vergunning treedt op 11 november 2021 in werking, tenzij een verzoek tot het treffen van een voorlopige voorziening is gedaan bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

 

Voor het inzien buiten kantooruren, mondelinge toelichting en kopieën van ter inzage gelegde stukken kan men zich wenden tot de heer R. de Nooijer (tel. 06-51201807).

Naar boven