Provincie Limburg, ontheffing artikel 10.63, lid 2 Wm De Poshoof, Putterweg ong./Steinweg 2 te Voerendaal, kadastraal bekend als gemeente Voerendaal: percelen VRD00 M 45 en VRD00 M 46

Kennisgeving Wet milieubeheer

Uitgebreide voorbereidingsprocedure

Gedeputeerde Staten van Limburg maken bekend dat een besluit is genomen:

Ontheffing artikel 10.63, lid 2 Wm

Voor: ontheffing storten afval buiten inrichting

Locatie: De Poshoof, Putterweg ong./Steinweg 2 te Voerendaal, kadastraal bekend als gemeente Voerendaal: percelen VRD00 M 45 en VRD00 M 46

Datum besluit: 23 september 2021

Zaaknummer: 2021-205332

Het besluit is ten opzichte van het ontwerpbesluit niet gewijzigd.  

Inzage 

Het besluit en de bijbehorende stukken liggen ter inzage van 29 september 2021 t/m 10 november 2021:

- in het Gouvernement, Limburglaan 10, Maastricht, na telefonische afspraak via +31 43 389 78 12; 

- in het gemeentehuis van Voerendaal, op de gebruikelijke plaats en tijden.

Vergunningsbesluiten worden gedurende de inzagetermijn ook gepubliceerd op www.officielebekendmakingen.nl (klik op officiële bekendmakingen).

Rechtsbescherming

Als dit besluit uw belang rechtstreeks raakt en u bent het niet eens met dit besluit, kunt u van

30 september 2021 t/m 10 november 2021 beroep instellen bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State (ABRS). Ook niet-belanghebbenden kunnen bij de ABRS beroep instellen, mits zij een zienswijze hebben ingediend tegen het ontwerpbesluit. Beroep kan worden ingediend tegen betaling van de verschuldigde griffierechten. Het beroepschrift moet binnen een termijn van zes weken worden ingediend. Deze termijn vangt aan met ingang van de dag na die waarop dit besluit ter inzage is gelegd. Op deze beroepschriftprocedure is de Algemene wet bestuursrecht van toepassing.

Het beroepschrift moet worden ondertekend en moet ten minste bevatten:

  • 1.

    de naam en het adres van de indiener;

  • 2.

    de datum;

  • 3.

    een omschrijving van het besluit waartegen het beroep is gericht, en;

  • 4.

    de redenen van het beroep (motivering).

Het beroepschrift moet worden gericht aan: Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Een beroepschrift kan ook digitaal worden ingesteld op https://digitaalloket.raadvanstate.nl/. Het indienen van beroep betekent overigens niet dat het besluit niet geldt.

Voorlopige voorziening

Indien er een spoedeisend belang is, kan de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag, worden verzocht een voorlopige voorziening te treffen. Er kan alleen een verzoek om een voorlopige voorziening worden ingediend als ook beroep is ingesteld. Een voorlopige voorziening kan ook digitaal worden aangevraagd op https://digitaalloket.raadvanstate.nl/. Hiervoor is een elektronische handtekening (DigiD) nodig. Kijk op de genoemde site voor de precieze voorwaarden. Aan de behandeling van een verzoek om voorlopige voorziening zijn kosten verbonden. Het indienen van een beroepschrift heeft geen schorsende werking.

Inwerkingtreding

Dit besluit treedt in werking met ingang van de dag, volgend op de beroepstermijn van 6 weken. Indien binnen de beroepstermijn tegen het besluit bij de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State een verzoek tot het treffen van een voorlopige voorziening als bedoeld in artikel 8:81 van de Algemene wet bestuursrecht is gedaan, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Informatie

RUD Zuid-Limburg, telefoon: + 31 43 389 78 12

Naar boven