Provincie Groningen - Ontwerp ontgrondingsvergunning - inrichting van fase 2 van de bedrijfslocatie - hoek Energieweg/ Rijksweg op het bedrijventerrein Hoogezand-West, Westerbroek

Ontwerp ontgrondingsvergunning

Madepolder Beheer B.V. te Kolham heeft een aanvraag ingediend voor een ontgrondingsvergunning voor de inrichting van fase 2 van de bedrijfslocatie op de hoek Energieweg/ Rijksweg op het bedrijventerrein Hoogezand-West te Westerbroek. Gedeputeerde Staten zijn van plan om de gevraagde vergunning, onder voorschriften, te verlenen.

Terinzagelegging

De ontwerpvergunning en de bijbehorende stukken liggen met ingang van 25 augustus tot en met 5 oktober 2021 ter inzage:

- in het gemeentehuis van de gemeente Midden-Groningen, locatie Hoogezand;

- in het provinciehuis van Groningen. Wilt u zich hiervoor melden bij de balie ingang Martinikerkhof 12 te Groningen.

U kunt de stukken en het ontwerpbesluit ook digitaal ontvangen, als u deze wens heeft dan kunt u dit verzoek mailen aan: ontgrondingen@provinciegroningen.nl.

Zienswijzen

Tijdens de periode van terinzagelegging kunnen zienswijzen worden ingediend bij Gedeputeerde Staten, Afdeling Omgeving en Milieu, Postbus 610, 9700 AP Groningen. In deze periode kunnen ook mondeling zienswijzen worden ingediend. Hiervoor wordt gelegenheid geboden na telefonische afspraak, telefoon 050-3164627.

Beroep

Wij maken u erop attent dat slechts beroep tegen de uiteindelijke beschikking kan worden ingediend wanneer ook een zienswijze is ingebracht tegen de ontwerpbeschikking en men belanghebbende is.

Informatie

Voor meer informatie over de vergunningaanvraag en de ontwerpvergunning kunt u contact opnemen met de Afdeling Landelijk Gebied en Water, tel. 050-3164543.

Naar boven