Provincie Utrecht, Wabo, bekendmaking aanvraag & termijnverlenging vergunning vanO-I Netherlands B.V. - Lingedijk 8 in Leerdam

Gedeputeerde Staten van Utrecht hebben op 16 juli 2021 een aanvraag voor een vergunning in het kader van Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) ontvangen van O-I Netherlands B.V. De aanvraag heeft betrekking op het uitbreiden van de bedrijfsgebouwen door het plaatsen van een elektrische besturingsruimte tussen twee ovengebouwen, binnen de inrichting gevestigd aan de Lingedijk 8 in Leerdam. De aanvraag heeft kenmerk Z-WABO-2021-3763.

Op deze aanvraag is de reguliere procedure van toepassing. De proceduretermijn wordt verlengd met 6 weken. Tegen deze aanvraag kan geen bezwaarschrift of zienswijze worden ingediend. Het indienen van bezwaar is pas mogelijk nadat een besluit op de aanvraag is genomen. Wij nemen binnen 8 weken een besluit op de aanvraag. Deze termijn kunnen wij met zes weken verlengen.

Meer informatie

Heeft u vragen? Neemt u dan contact op met de RUD Utrecht via telefoonnummer 030-7023300 of info@rudutrecht.nl. Vermeldt u hierbij het hierboven genoemde zaakkenmerk. Wilt u op de hoogte blijven van publicaties van de overheid over uw omgeving? Abonneert u zich dan via www.overheid.nl op de e-mailservice. U krijgt dan bericht als er een melding of besluit wordt gepubliceerd over een locatie in uw buurt.

Naar boven