Provincie Gelderland - ontwerpbeschikking Omgevingsvergunning - Energievoorschriften Nouryon 2021- Westervoortsedijk 73 te Arnhem

Gedeputeerde Staten van Gelderland maken bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht voornemens zijn vergunning te verlenen:

Voor : Energievoorschriften Nouryon 2021

Locatie : Westervoortsedijk 73 te Arnhem

Datum besluit : 29 juli 2021

Datum verzending : 29 juli 2021

Zaaknummer ODRN: W.Z21.104920.01

Mogelijkheid van inzien

Het ontwerpbesluit en de bijbehorende stukken liggen gedurende een termijn van zes weken ter inzage bij de provincie Gelderland. Om het besluit bij de provincie Gelderland in te zien kunt u een afspraak maken met de Omgevingsdienst Regio Nijmegen via het emailadres wabo@odrn.nl of u kunt bellen naar telefoonnummer 024 751 7700.

De eerste dag van de ter inzage legging is 3 augustus 2021.

Zienswijzen

Gedurende de periode dat het ontwerpbesluit ter inzage ligt kan eenieder schriftelijk of mondeling zienswijzen over het ontwerpbesluit naar voren brengen.

Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan de Omgevingsdienst Regio Nijmegen, Postbus 1603, 6501 BP Nijmegen, of aan wabo@odrn.nl, onder vermelding van het zaaknummer dat op de eerste bladzijde van het ontwerpbesluit staat vermeld.

Voor een mondelinge zienswijze of toelichting over het ontwerpbesluit kan contact worden opgenomen met de Omgevingsdienst Regio Nijmegen, telefoonnummer (024) 751 77 00.

Wanneer u niet reageert met een zienswijze op het ontwerpbesluit, kunt u later ook niet reageren op het definitieve besluit (in beroep gaan). Een uitzondering hierop geldt voor belanghebbenden. Zij kunnen altijd in beroep gaan tegen het definitieve besluit. U bent belanghebbend als het besluit ingaat tegen uw belangen.

Naar boven