Provincie Groningen - verlening omgevingsvergunning - vervangen van de bestaande productie-installaties en het uitbreiden van de inrichting met extra opslagcapaciteit voor de grondstof- en eindproducten - Kranssteenweg 2, Groningen

Ontwerpbesluit verlenen omgevingsvergunning (uitgebreide procedure), Kranssteenweg 2 te Farmsum

Gedeputeerde Staten van Groningen maakt bekend dat zij voornemens zijn een omgevingsvergunning te verlenen op grond van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo), aan:

Kranssteenweg 2, 9936 TH, Subcoal Production FRM B.V., het vervangen van de bestaande productie-installaties en het uitbreiden van de inrichting met extra opslagcapaciteit voor de grondstof- en eindproducten.

Inzage Dit betekent dat wij een ontwerpbesluit ter inzage moeten leggen. Het ontwerpbesluit en bijbehorende stukken liggen vanaf dag na publicatie tot en met 6 weken later ter inzage bij:

- provincie Groningen, St. Jansstraat 4, 9712 JN Groningen;

- gemeente Eemsdelta.

Zienswijzen

Tijdens de terinzagelegging kan iedereen een schriftelijke of mondelinge zienswijze geven over dit ontwerpbesluit. Een schriftelijke zienswijze kun u sturen aan het college van Gedeputeerde Staten, Postbus 610, 9700 AP Groningenn Voor het geven van een mondelinge zienswijze vragen wij u om minimaal een week voor het einde van de terinzagelegging een afspraak te maken.

Beroep

Een beroepschrift tegen de definitieve omgevingsvergunning kunt u te zijner tijd alleen indienen als u belanghebbende bent in de zin van artikel 1:2, lid 1 van de Algemene wet bestuursrecht en zienswijzen heeft ingebracht tegen het ontwerpbesluit-omgevingsvergunning of u kunt aantonen dat u daartoe redelijkerwijs niet in staat bent geweest.

Informatie

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met de provincie Groningen, Sint Jansstraat 4, 9712 JN Groningen, telefoonnummer (050) 316 49 11.

Naar boven