Provincie Zuid Holland, verleende omgevingsvergunning Spijksedijk 56 te Gorinchem

Kennisgeving beschikking Wet algemene bepalingen omgevingsrecht uitgebreide voorbereidingsprocedure

Gedeputeerde Staten van Zuid-Holland, maken bekend dat zij een aanvraag voor een omgevingsvergunning hebben verleend.

Activiteit:

- Bouwen (art. 2.1, lid 1 onder a Wabo);

-Milieu, veranderen van een inrichting (art. 2.1, lid 1 onder e Wabo).

Voor: Terreinuitbreiding inrichtring voor de opslag van materieel en materiaal en het aanbrengen damwanden, Kok Gorinchem BV

Locatie:Spijksedijk 56 te Gorinchem

Datum besluit:15 juli 2021

Beroep

Het besluit is op 22 juli 2021 bekend gemaakt.

Beroep instellen

Bent u het niet eens met dit besluit, dan kunt u binnen zes weken na de dag waarop deze ter inzage is gelegd tegen dit besluit een beroepschrift indienen. Dat kan als u belanghebbende bent bij het besluit of als u eerder een zienswijze heeft ingediend op het ontwerp van het besluit. Beroep kan tot en met 2 september 2021 bij de Rechtbank Rotterdam, Bestuursrecht team B, Postbus 50951, 3007 BM Rotterdam worden ingesteld door een beroepschrift in te dienen.

Het beroepschrift moet zijn voorzien van een handtekening en in elk geval bevatten: de naam en het adres van de indiener, de dagtekening, een omschrijving van het besluit waartegen het beroep is gericht en de gronden van het beroep. Voor de behandeling van het beroep wordt door de rechtbank een bedrag aan griffierecht geheven.

Men kan digitaal beroep instellen bij genoemde rechtbank via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor is een elektronische handtekening (DigiD of eHerkenning) nodig. Op de genoemde website staan de precieze voorwaarden vermeld.

Voorlopige voorziening

De beschikking treedt in werking nadat de termijn voor het indienen van een beroepschrift is verstreken. Het indienen van een beroepschrift houdt de werking van het besluit niet tegen. Bij een spoedeisend belang dat dit besluit niet in werking treedt, kan u als u een belanghebbende bent bij het besluit of eerder een zienswijze heeft ingediend tegen het ontwerp van het besluit , en u een beroepschrift heeft ingediend, de Voorzieningenrechter van de Rechtbank Rotterdam, Bestuursrecht team B, Postbus 50951, 3007 BM Rotterdam verzoeken om een voorlopige voorziening (tijdelijke beslissing) te treffen. Voor de behandeling van het verzoek wordt een bedrag aan griffierecht geheven.

Men kan digitaal een verzoek om voorlopige voorziening instellen bij genoemde rechtbank via de website https://www.rechtspraak.nl/Uw-Situatie/Naar-de-rechter/Rechtszaak-starten. Daarvoor is een elektronische handtekening (DigiD of eHerkenning) nodig. Op de genoemde website staan de precieze voorwaarden vermeld.

Contactpersoon

Voor nadere inlichtingen kunt u zich wenden tot de Omgevingsdienst Zuid-Holland Zuid, Unit Omgevingsbeheer, telefoon 078-770 85 85.

Naar boven