Provincie Zeeland - Verlening uitgebreide ontwerp omgevingsvergunning voor deels slopen van bestaande opslagdepot (gebouw D), realisereen van nieuwe opslagvoorzieningen en wijzigen indeling van gebouw D, Willemskerkeweg 5 in Hoek

Uitgebreide voorbereidingsprocedure

Wet algemene bepalingen omgevingsrecht

 

Onderwerp

Gedeputeerde Staten van Zeeland hebben op 8 december 2020 een aanvraag op grond van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) ontvangen van Indaver Industrial Waste Services B.V. voor de inrichting aan de Willemskerkeweg 5, 4542 NN Hoek.

 

Het betreft een inrichting voor het opslaan, overslaan, sorteren, ompakken en bewerken en verwerken van bij derden ingezamelde / vrijgekomen en intern vrijkomende gevaarlijke en niet-gevaarlijke afvalstoffen en -producten alsmede het reinigen van transportmiddelen, containers, emballages en installaties.

 

De aanvraag bevat de volgende onderdelen: bouwen en milieu, verandering.

 

De aanvraag betreft het deels slopen van het bestaande opslagdepot (gebouw D) voor gevaarlijk afval, het realiseren van nieuwe opslagvoorzieningen voor verpakte gevaarlijke stoffen en het wijzigen van de indeling van het gebouw D.

 

Gedeputeerde Staten van Zeeland maken bekend dat zij het voornemen hebben de vergunning te verlenen.

 

Inzage

U kunt de ontwerpbeschikking en overige van belang zijnde stukken tijdens kantooruren van 22 juli 2021 tot en met 1 september 2021 op de volgende plaatsen inzien:

  • -

    de gemeente Terneuzen, publieksbalie, Stadhuisplein 1 Terneuzen, na telefonische afspraak;

  • -

    de DCMR Milieudienst Rijnmond, Parallelweg 1 te Schiedam.

     

Vanwege de maatregelen rondom de Coronavirus-crisis kunnen de stukken bij de DCMR Milieudienst Rijnmond alleen op afspraak en uitsluitend op maandag en donderdag tussen 10.00 en 14.00 uur worden ingezien aan de Parallelweg 1, 3112 NA Schiedam. Afspraken kunt u maken door het sturen van een e-mail aan info@dcmr.nl of te bellen naar telefoonnummer 010 – 246 80 00.

 

Indien dit voor u geen uitkomst biedt en de stukken fysiek wilt in zien, verzoeken wij u dit binnen de termijn van de terinzagelegging aan ons kenbaar te maken. Dit kunt u doen per brief aan DCMR, Postbus 843, 3100 AV Schiedam of per e-mail via info@dcmr.nl. Wij zullen hierop in contact met u treden om met u op zoek te gaan naar een pragmatische oplossing waarbij u alsnog de mogelijkheid wordt geboden om op de (ontwerp)beschikking te kunnen reageren.

 

Zienswijze

Tijdens de inzage periode kunnen schriftelijk zienswijzen worden ingebracht. Zij moeten worden gericht aan ons college en worden verzonden aan de DCMR Milieudienst Rijnmond. Dit kan per e-mail via info@dcmr.nl of per post via Postbus

Naar boven