Kennisgeving Wet bodembescherming – Lindenlaan 32 (openbare weg t.h.v. 27-28) in Sassenheim

De Omgevingsdienst West-Holland heeft namens gedeputeerde staten van de provincie Zuid-Holland een melding ontvangen ingevolge artikel 40 (goedkeuring deelsaneringsplan) van de Wet bodembescherming (Wbb). De melding is namens Liander N.V. ingediend door Stantec B.V. Het betreft een verzoek tot het afgeven van een beschikking inzake de instemming met het ingediende deelsaneringsplan voor de locatie Lindenlaan 32 (openbare weg t.h.v. 27-28) in Sassenheim, kadastraal bekend als gemeente Sassenheim, sectie A, nummers 4842, 5787 en 5855 (allen ged.). In verband met werkzaamheden aan kabels en leidingen zal in de openbare weg ter hoogte van de Lindenlaan 27-28 in Sassenheim gegraven worden in verontreinigde grond. De grond zal tijdelijk worden uitgenomen en na afloop van de werkzaamheden worden teruggeplaatst. De locatie is geregistreerd onder de locatiecode AA060400027.

Verkorte procedure

De melder heeft verzocht de behandeling volgens de verkorte procedure te laten verlopen. Wij hebben besloten dit verzoek te honoreren. De beschikking zal derhalve zonder voorafgaande ontwerpfase worden gepubliceerd.

Beschikking

Wij hebben besloten in te stemmen met het deelsaneringsplan.

Stukken inzien

De stukken liggen ter inzage van 22 juli 2021 tot en met 2 september 2021 bij de receptie van de Gemeentewinkel in het Gemeentekantoor Teylingen, Wilhelminalaan 25 in Sassenheim. Voor de openingstijden wordt verwezen naar de website van de gemeente.

Bezwaar

Volgens artikel 7:1 van de Awb kan door de belanghebbende(n) bij Zuid-Holland, een gemotiveerd bezwaarschrift worden ingediend tegen dit besluit. Dit moet binnen zes weken na de dag van bekendmaking van dit besluit, onder vermelding van "Awb-bezwaar" in de linkerbovenhoek van enveloppe en bezwaarschrift. Dit bezwaar dient te worden gericht aan Gedeputeerde Staten van Zuid-Holland, t.a.v. het Awb-secretariaat, Postbus 90602, 2509 LP Den Haag.

Ook kan een voorlopige voorziening gevraagd worden bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Meer informatie

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met de Omgevingsdienst 071-4083100 of meldingwbb@odwh.nl. Vermeld hierbij het zaaknummer: 2021-013476.

Naar boven