Besluiten op grond van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) en de Waterwet (Wtw) voor DOC Kaas B.V. te Hoogeveen

Gedeputeerde Staten van Drenthe maken bekend dat zij op 13 juli 2021 een omgevingsvergunning hebben verleend aan DOC Kaas B.V., gelegen aan Alteveerstraat 70 te Hoogeveen. De aanvraag betreft een revisievergunning.

Tevens maken Gedeputeerde Staten van Drenthe bekend dat zij op 13 juli 2021 een vergunning om het verlengen van de vergunning van de Grondwateronttrekking hebben verlengd.

Zij maken namens het dagelijks bestuur van het waterschap Drents Overijsselse Delta te Zwolle bekend dat de vergunning om wijziging van de Waterwetvergunning op grond van de Wtw is verleend voor het lozen van koelwater, niet-verontreinigd condensaat en niet-verontreinigd regenwater in oppervlaktewater.

De besluiten zijn niet gewijzigd ten opzichte van de ontwerpbesluiten.

Terinzagelegging

U kunt de besluiten en de bijbehorende stukken gedurende zes weken inzien vanaf 15 juli 2021:

  • bij de gemeente Hoogeveen: cluster Realisatie & Beheer/Advies, Raadhuisplein 24 te Hoogeveen. De afdeling is geopend van maandag tot en met vrijdag van 9.15 uur tot 17.00 uur;

  • bij het waterschap Drents Overijsselse Delta, Dokter van Deenweg 186 te Zwolle op werkdagen tijdens kantooruren;

  • bij de provincie Drenthe, Westerbrink 1 te Assen op werkdagen van 8.00 uur tot 17.00 uur (en op de provinciale website).

Beroep

Tegen deze besluiten kan binnen zes weken na de dag van bekendmaking beroep worden ingesteld bij de Rechtbank Noord-Nederland, Postbus 150, 9700 AD Groningen. Het beroep kan worden ingesteld door belanghebbenden en degenen die een zienswijze hebben ingediend.

Indien beroep is ingesteld tegen deze besluiten, kan ook om een voorlopige voorziening worden gevraagd, indien onverwijlde spoed dat vereist. Het verzoek moet worden gedaan bij de Voorzieningenrechter van de Rechtbank Noord-Nederland. Voor het instellen van beroep en/of een voorlopige voorziening zijn griffierechten verschuldigd.

Inlichtingen

Voor nadere inlichtingen over de Wabo-procedure kan contact worden opgenomen met het Bedrijfsbureau van de Regionale Uitvoeringsdienst, telefoonnummer 0800-9102, over de Wtw-procedure met het waterschap Drents Overijsselse Delta, telefoonnummer 088-2331200, of over de procedure voor de Grondwateronttrekking met het KCC van de provincie Drenthe, telefoonnummer 0592-365555.

Naar boven