Ontwerp provinciaal inpassingsplan Drentse Zonneroute A37

Gedeputeerde Staten van provincie Drenthe maken bekend dat zij het ontwerp provinciaal inpassingsplan ‘Drentse Zonneroute A37’ met de daarop betrekking hebbende stukken ter inzage leggen. Iedereen kan de stukken van donderdag 8 juli tot en met donderdag 9 september 2021 inzien en in die periode een zienswijze indienen. De periode van terinzagelegging is drie weken langer in verband met de zomervakantie.

Directe aanleiding voor het opstellen van het ontwerp provinciaal inpassingsplan Drentse Zonneroute A37) is het ruimtelijk mogelijk maken van de plaatsing van zonnepanelen op rijksgronden langs de A37.

Ter inzage

Voor een duidelijk overzicht van het plangebied, verwijzen wij u naar de publicatie op www.ruimtelijkeplannen.nl. De IMRO-code van het ontwerpbestemmingsplan is NL.IMRO.9922IPDRENTSEZONNEROUTEA37.O001. Het ontwerp provinciaal inpassingsplan Drentse Zonneroute A37 en de bijbehorende stukken kunt u ook bekijken op via de website www.provincie.drenthe.nl/actueel/bekendmakingen/

Daarnaast heeft u de mogelijkheid de stukken in te zien op werkdagen tussen 9.00 uur en 17.00 uur in het provinciehuis in Assen (Westerbrink 1 in Assen) en in de gemeentehuizen van Hoogeveen (Raadhuisplein 1 Hoogeveen) , Emmen (Raadhuisplein 1 Emmen) en Coevorden(Kasteel 1 Coevorden) .

Zienswijzen

Gedurende de periode van terinzagelegging heeft iedereen de gelegenheid om een zienswijze in te dienen. Dit kan schriftelijk of mondeling. Schriftelijke zienswijzen richt u aan Provinciale Staten van Drenthe, Postbus 122, 9400 AA in Assen. Wilt u een mondelinge zienswijze indienen, dan kunt u hiervoor een afspraak maken. Dat kan bij:

  • het provinciehuis in Assen via telefoonnummer 0592-365555

  • het gemeentehuis in Hoogeveen via telefoonnummer 14 0528

  • het gemeentehuis in Emmen via telefoonnummer 14 0591

  • het gemeentehuis in Coevorden via telefoonnummer 14 0524

Van uw mondelinge zienswijze maken wij een verslag.

Meer informatie over het project Drentse Zonneroute A37 is te vinden op de website https://www.provincie.drenthe.nl/diversen/drentse-zonneroute

Naar boven