Provincie Zuid Holland, ontwerpbesluit aanvraag wijzigen omgevingsvergunning Lageweg 4 Maasdam

Kennisgeving beschikking Wet algemene bepalingen omgevingsrecht uitgebreide voorbereidingsprocedure

Gedeputeerde Staten van Zuid-Holland, maken bekend dat zij een ontwerp omgevingsvergunning hebben voorbereid.

 

Activiteit:

  • Milieu (vergunning)

Voor: (revisievergunning) veranderingomgevingsvergunning n.a.v. actualisatietoets

Locatie:Lageweg 4 Maasdam

Verzenddatum: 28 juni 2021

 

Stukken inzien

De stukken liggen 6 weken ter inzage vanaf 1 juli 2021.

 

Zienswijzen geven

Zienswijze en ontwerpbeschikking

Binnen zes weken na de dag waarop de ontwerpbeschikking ter inzage is gelegd, kan een ieder daarover zienswijzen inbrengen. Schriftelijke zienswijzen dienen te worden gezonden aan de directeur van de Omgevingsdienst Zuid-Holland Zuid, Postbus 550, 3300 AN Dordrecht. Hierna stellen wij een definitief besluit op waartegen een ieder beroep kan instellen.

Beroep instellen

Een ieder die het niet eens is met dit besluit kan tegen deze beschikking een beroepschrift indienen binnen zes weken na de dag waarop deze ter inzage is gelegd. Dit kan bij Rechtbank Rotterdam, Bestuursrecht team B, Postbus 50951, 3007 BM Rotterdam Den Haag, sector bestuursrecht, Postbus 20302, 2500 EH Den Haag.

Het beroepschrift moet zijn voorzien van een handtekening en in elk geval bevatten: de naam en het adres van de indiener, de dagtekening, een omschrijving van het besluit waartegen het beroep is gericht en de gronden van het beroep. Voor de behandeling van het beroep wordt door de rechtbank een bedrag aan griffierecht geheven.

Men kan digitaal beroep instellen bij genoemde rechtbank via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor is een elektronische handtekening (DigiD of eHerkenning) nodig. Op de genoemde website staan de precieze voorwaarden vermeld.

Voorlopige voorziening

De beschikking treedt in werking nadat de termijn voor het indienen van een beroepschrift is verstreken. Het indienen van een beroepschrift houdt de werking van het besluit niet tegen. Bij een spoedeisend belang dat dit besluit niet in werking treedt, kan een belanghebbende, die een beroepschrift heeft ingediend, de Voorzieningenrechter van de

Rechtbank Den Haag, sector bestuursrecht, Postbus 20302, 2500 EH Den Haag verzoeken om een voorlopige voorziening (tijdelijke beslissing) te treffen. Voor de behandeling van het verzoek wordt een bedrag aan griffierecht geheven.

Men kan digitaal een verzoek om voorlopige voorziening instellen bij genoemde rechtbank via de website https://www.rechtspraak.nl/Uw-Situatie/Naar-de-rechter/Rechtszaak-starten. Daarvoor is een elektronische handtekening (DigiD of eHerkenning) nodig. Op de genoemde website staan de precieze voorwaarden vermeld.

 

Naar boven