Subsidieregeling loket leefbaarheid Nationaal Programma Groningen - wijziging

Gedeputeerde Staten van Groningen maken bekend dat zij op 25 mei 2021, nr. A. 11, afdeling NPG, dossiernummer K19342 het volgende besluit hebben genomen:

 

 

Gedeputeerde Staten van de provincie Groningen:

 

 

Overwegende dat:

  • -

    de subsidieregeling loket leefbaarheid Nationaal Programma Groningen op 24 november 2020 door Gedeputeerde Staten is vastgesteld;

  • -

    er in de subsidieregeling op een aantal plekken de voorganger van voornoemde regeling wordt aangehaald, te weten 'subsidieregeling loket leefbaarheid provincie Groningen 2019' en het gewenst is om dat te herstellen.

 

Gelet op:

  • -

    Titel 4.2 van de Algemene wet bestuursrecht;

  • -

    Kaderverordening subsidies provincie Groningen 2017;

  • -

    Procedureregeling subsidies provincie Groningen 2018.

 

Besluiten:

 

De subsidieregeling loket leefbaarheid Nationaal Programma Groningen te wijzigen als volgt:

Artikel I

A.

Onder I, na 'Vast te stellen de' wordt 'subsidieregeling loket leefbaarheid provincie Groningen 2019' vervangen door 'subsidieregeling loket leefbaarheid Nationaal Programma Groningen'.

 

Artikel II

De titel van de toelichting behorende bij de subsidieregeling wordt als volgt gewijzigd: 'Toelichting behorende bij de subsidieregeling loket leefbaarheid provincie Groningen 2019' wordt vervangen door 'Toelichting behorende bij de subsidieregeling loket leefbaarheid Nationaal Programma Groningen 2020'

 

Dit besluit wordt bekendgemaakt in het Provinciaal Blad en treedt in werking met ingang van de dag na publicatie in het Provinciaal Blad.

Groningen, 25 mei 2021

Gedeputeerde Staten voornoemd:

F.J. Paas, voorzitter.

J. Schrikkema, secretaris.

Naar boven