Provincie Groningen - verlening vergunning - verbonden voorschriften in te trekken en een nieuw voorschrift aan de vergunning te verbinden - M en O-weg 11, Ter Apelkanaal

Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) Coöperatie Avebe U.A., Ter Apelkanaal

Gedeputeerde Staten van Groningen maken bekend dat zij hebben besloten om, op verzoek van de vergunninghouder, een tweetal bij besluit van 28 juli 2020 aan de vergunning van 8 juni 2004 voor de inrichting gelegen aan de M en O-weg 11 te Ter Apelkanaal verbonden voorschriften in te trekken en een nieuw voorschrift aan de vergunning te verbinden.

Terinzagelegging

De beschikking ligt gedurende zes weken op werkdagen ter inzage in het provinciehuis te Groningen. Hiervoor dient u zich te melden bij de balie, ingang Sint Jansstraat 4 te Groningen. De ontwerpbeschikking kan ook worden ingezien op www.officielebekendmakingen.nl. De beschikking kunt u tevens inzien op het gemeentehuis van de gemeente Westerwolde in Sellingen. U wordt verzocht hiervoor een afspraak te maken. U kunt hiervoor contact opnemen met gemeente Westerwolde, bereikbaar via telefoonnummer 0599–320220.

Beroep

Tegen de beschikking kan beroep worden ingesteld door:

• Belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten geen zienswijzen te hebben ingebracht tegen de ontwerpbeschikking.

• De adviseurs die gebruik hebben gemaakt van de mogelijkheid advies uit te brengen ten aanzien van de ontwerpbeschikking.

De beschikking wordt na afloop van de beroepstermijn van kracht, tenzij gedurende die termijn beroep is ingesteld en een verzoek om voorlopige voorziening is gedaan. De beschikking wordt niet van kracht voordat op dat verzoek is beslist. Het beroepsschrift moet in tweevoud worden ingediend bij de Rechtbank Groningen, Postbus 781, 9700 AT Groningen. Het verzoek om voorlopige voorziening moet worden gericht aan de Voorzieningenrechter van de Rechtbank in Groningen, Postbus 781, 9700 AT Groningen.

Naar boven