Provincie Groningen - waterwetvergunning - water in de bodem brengen of eraan te onttrekken ten behoeve van een bodemenergiesysteem - Meerweg 5, Kropswolde

KENNISGEVING

Waterwetvergunning

De heer H.W.R. Smedes heeft een aanvraag ingediend voor een vergunning ingevolge artikel 6.4 van de Waterwet voor de volgende activiteit: water in de bodem brengen of eraan te onttrekken ten behoeve van een bodemenergiesysteem. De inrichting is gelegen aan de Meerweg 5 te Kropswolde, kadastraal bekend gemeente Hoogezand, sectie E, nummer 2981.

Gedeputeerde Staten hebben besloten de gevraagde vergunning, onder voorschriften, te verlenen.

Terinzagelegging

Het besluit met bijbehorende stukken liggen met ingang van 2 juni tot en met 13 juli 2021 ter inzage:

- in het gemeentehuis van de gemeente Midden-Groningen;

- in het provinciehuis van Groningen. U kunt de stukken en het besluit ook digitaal ontvangen, als u deze wens heeft dan kunt u dit verzoek mailen aan: LoketVTH@provinciegroningen.nl. Een kennisgeving zal worden gepubliceerd in het Dagblad van het Noorden, editie oost van 29 mei 2021.

Bezwaar

U kunt binnen zes weken vanaf de dag na de dag van de bekendmaking schriftelijk bezwaar indienen bij Provincie Groningen, Bezwaarschriftencommissie, Postbus 610, 9700 AP Groningen.

Informatie

Voor meer informatie over de vergunning kunt u contact opnemen met de Afdeling Landelijk Gebied en Water, telefoon: 050-3164543.

Naar boven