Provincie Groningen - ontwerpbeschikking WABO - verleende omgevingsvergunningen te wijzigen met betrekking tot de emissie van stof en de emissie van (stofvormige) zeer zorgwekkende stoffen (ZZS) - Kloosterlaan 11 - 13, Farmsum

Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) ESD-SIC B.V., Farmsum

Gedeputeerde Staten van Groningen maken bekend dat zij voornemens zijn om, op haar initiatief alsook op verzoek van ESD-SIC B.V., de voor de inrichting gelegen aan de Kloosterlaan 11 - 13 te Farmsum verleende omgevingsvergunningen te wijzigen met betrekking tot de emissie van stof en de emissie van (stofvormige) zeer zorgwekkende stoffen (ZZS), alsmede om een maatwerkvoorschrift op te leggen met betrekking tot onderzoek naar het ontstaan van SiC-vezels.

Terinzagelegging

De ontwerpbeschikking heeft vanaf 10 februari 2021 reeds 6 weken ter inzage gelegen. Omdat de bijlagen tijdens deze terinzagelegging abusievelijk niet beschikbaar waren op www.officielebekendmakingen.nl ligt de ontwerpbeschikking vanaf 21 april 2021 gedurende 6 weken opnieuw ter inzage. De ontwerpbeschikking is inhoudelijk ongewijzigd gebleven. De ontwerpbeschikking Wabo met de daarop betrekking hebbende stukken kan worden ingezien op www.officielebekendmakingen.nl.

Zienswijzen

Tijdens de periode van terinzagelegging kunnen schriftelijke zienswijzen worden ingediend bij Gedeputeerde Staten, afdeling Omgeving en Milieu, Postbus 610, 9700 AP Groningen. In deze periode kunnen ook mondelinge zienswijzen worden ingediend. Hiervoor wordt gelegenheid geboden na telefonische afspraak via het Loket VTH van de provincie Groningen, telefoonnummer 050-3164610. Indien u een zienswijze heeft ingediend tijdens de vorige periode van terinzagelegging is het niet nodig dit opnieuw te doen.

Beroep

Wij maken u erop attent dat (ingevolge het arrest van het Hof van Justitie van 21 januari 2021 (ECLI:EU:C:2021:7)) beroep tegen de uiteindelijke beschikking kan worden ingediend wanneer ook een zienswijze is ingebracht tegen de ontwerpbeschikking of men belanghebbende is.

Informatie

Voor meer informatie over de vergunningaanvraag en de ontwerpvergunning kunt u contact opnemen met het Loket VTH van de provincie Groningen, telefoonnummer 050-3164610.

Naar boven