Provincie Groningen - Wet natuurbescherming - verbod van wegnemen van verblijfplaatsen heikikker verlengd, vanwege het uitlopen van werkzaamheden aan Meerstad-Midden West

Op grond van de Wet natuurbescherming is de ontheffing van Grondexploitatiemaatschappij Meerstad voor het verbod van wegnemen van verblijfplaatsen heikikker, verlengd, vanwege het uitlopen van werkzaamheden aan Meerstad-Midden West.

Als u het niet eens bent met dit besluit bestaat de mogelijkheid om binnen zes weken na verzenddatum van dit besluit een bezwaarschrift in te dienen. Meer informatie daarover vindt u op de website van de provincie Groningen (https://www.provinciegroningen.nl/contact/klacht-over-de-provincie/bezwaar-maken/). Als u overweegt een bezwaarschrift in te dienen, zouden wij het op prijs stellen als u eerst contact met ons opneemt. Wellicht kunnen uw bezwaren door een toelichting van ons worden weggenomen.

Het indienen van een bezwaarschrift schort de werking van dit besluit niet op. U kunt daarvoor een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de rechtbank. Een voorlopige voorziening is een zelfstandige procedure. Meer informatie over het vragen van een voorlopige voorziening vindt u op www.rechtspraak.nl.

Naar boven