Provincie Groningen - verlening omgevingsvergunning uitgebreide procedure - omgevingsvergunning te wijzigen van Reym B.V. - Valgenweg 7, Farmsum

Kennisgeving besluit omgevingsvergunning (uitgebreide procedure) Gedeputeerde Staten van Groningen maken bekend ambtshalve de omgevingsvergunning te wijzigen van Reym B.V. voor de inrichting gelegen aan de Valgenweg 7 in Farmsum.

Ter inzage

Het besluit en bijbehorende stukken liggen gedurende 6 weken na publicatie tijdens kantooruren ter inzage in het gemeentehuis te Delfzijl en op het provinciehuis te Groningen. Hiervoor dient u zich te melden bij de balie, ingang Sint Jansstraat 4 te Groningen.

Beroep

Tegen het besluit kan beroep worden ingesteld door:

- Belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten geen zienswijzen te hebben ingebracht tegen het ontwerpbesluit;

- De adviseurs die gebruik hebben gemaakt van de mogelijkheid advies uit te brengen ten aanzien van het ontwerpbesluit. Het besluit wordt na afloop van de beroepstermijn van kracht, tenzij gedurende die termijn beroep is ingesteld en een verzoek om voorlopige voorziening is gedaan. Het besluit wordt niet van kracht voordat op dat verzoek is beslist. Het beroepsschrift moet in tweevoud worden ingediend bij de Rechtbank Noord-Nederland, Postbus 150, 9700 AD Groningen. Het verzoek om voorlopige voorziening moet worden gericht aan de Voorzieningenrechter van de Rechtbank Noord-Nederland.

Naar boven