Ontwerpbesluit voor het veranderen van de inrichting door wijziging of beëindiging van diverse vergunde activiteiten en de bouwe van een decontaminatiehal aan Valgenweg 7 te Farmsum

Het college van Gedeputeerde Staten van Groningen maakt bekend dat zij voornemens zijn een omgevingsvergunning te verlenen op grond van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo), aan:

Valgenweg 7, 9936 HV, Reym B.V., het veranderen van de inrichting door wijziging of beëindiging van diverse vergunde activiteiten en de bouw van een decontaminatiehal.

Inzage

Dit betekent dat wij een ontwerpbesluit ter inzage moeten leggen. Het ontwerpbesluit en bijbehorende stukken liggen vanaf dag na publicatie tot en met 6 weken later ter inzage in:

  • het provinciehuis te Groningen;

  • het gemeentehuis Eemsdelta.

Zienswijzen

Tijdens de terinzagelegging kan iedereen een schriftelijke of mondelinge zienswijze geven over dit ontwerpbesluit. Een schriftelijke zienswijze kun u sturen aan het college van Gedeputeerde Staten van Groningen, Postbus 610, 9700 AP Groningen. Voor het geven van een mondelinge zienswijze vragen wij u om minimaal een week voor het einde van de terinzagelegging een afspraak te maken met de provincie Groningen, Sint Jansstraat 4, 9712 JN Groningen, telefoonnummer (050) 316 49 11.

Informatie

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met de provincie Groningen, Sint Jansstraat 4, 9712 JN Groningen, telefoonnummer (050) 316 49 11.

Naar boven