Melding onttrekken van grondwater zonder saneringsoogmerk, locatie 2e Energieweg te Roden, gemeente Noordenveld

SPIE Kabel- en Leidingtechniek B.V. heeft, ingevolge artikel 28, derde lid, van de Wet bodembescherming een melding grondwateronttrekking ingediend bij Gedeputeerde Staten van Drenthe, voor de locatie 2e Energieweg te Roden, gemeente Noordenveld.

De melding is ontvangen op 24 november 2021.

SPIE Kabel- en Leidingtechniek B.V. kan vanaf vijf weken na ontvangst van de melding starten met de werkzaamheden tenzij wij binnen deze termijn aangeven dat de melding niet voldoet aan de eisen van artikel 28, lid 4 van de Wbb. Onze mededelingsbrief is geen besluit in de zin van artikel 1:3 van de Algemene wet bestuursrecht, zodat geen bezwaar of beroep kan worden aangetekend.

Inspraak, ter visielegging, zienswijze, bezwaar en beroep is niet van toepassing op deze mededeling. Derden hebben wel de mogelijkheid om ons er op te wijzen dat de voorgenomen werkzaamheden niet voldoen aan de eisen van artikel 28 lid 4 van de Wbb. U moet uw reactie voor 28 december 2021 indienen bij post@drenthe.nl.

Voor informatie kunt u contact opnemen met de projectleider bodemsanering, mevrouw M. Sluijsmans-Knapper, telefoonnummer (0592) 754520.

Naar boven