Besluit WABO, Nieboer Recycling & Handelsmaatschappij B.V.

Het college van Gedeputeerde Staten van Groningen maakt bekend dat zij hebben besloten de omgevingsvergunning ambtshalve aan te passen op grond van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo), van:

- Nieuwe Compagnie 9, 9605 PX, Nieboer Recycling & Handelsmaatschappij B.V., het actualiseren van de vergunning nav LAP3.

Naar aanleiding van het ontwerpbesluit zijn geen zienswijzen ontvangen. De beschikking is niet gewijzigd ten opzichte van het ontwerpbesluit.

Inzage

Het definitieve besluit en bijbehorende stukken liggen vanaf de dag na publicatie tot en met 6 weken later ter inzage in:

- het provinciehuis te Groningen, Sint Jansstraat 4, 972JN Groningen;

- het gemeentehuis te Midden-Groningen, Gorecht-Oost 157 9603 AE Hoogezand.

Beroep en voorlopige voorziening

Gedurende de periode dat het besluit ter inzage ligt, kunt u beroep instellen bij de Rechtbank Noord-Nederland. Als onverwijlde spoed dit vereist, kan ook een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de voorzieningenrechter van de Rechtbank Noord-Nederland (Postbus 150, 9700 AD Groningen).

Inwerkingtreding

De omgevingsvergunning treedt in werking op de dag na afloop van de ter inzagetermijn, tenzij voor deze datum een verzoek tot het treffen van een voorlopige voorziening is ingediend. In dat geval treedt de omgevingsvergunning pas in werking nadat op dit verzoek is beslist.

Informatie

Voor nadere informatie kan contact opgenomen worden met de provincie Groningen, Sint Jansstraat 4, 9712 JN Groningen, telefoonnummer (050) 316 49 11.

Naar boven