Provincie Utrecht – Ontwerpbeschikking in het kader van de Wet natuurbescherming – Gebiedsbescherming - Geer 33 in Nieuwland

Ontwerpbeschikking in het kader van de Wet natuurbescherming

Gedeputeerde Staten van Utrecht zijn voornemens de vergunning, met zaakkenmerk Z-WNB-PP-VA-2021-1682, geheel in te trekken ten aanzien van het bedrijf gelegen aan Geer 33 in Nieuwland.

Waar en wanneer kunt u de stukken inzien?

U kunt de beschikking en de daarbij behorende stukken inzien tot zes weken na de publicatiedatum bij:

Het Provinciehuis, Domein Leefomgeving, Team Vergunningverlening natuur en landschap, Archimedeslaan 6 te Utrecht, elke werkdag van 9:00-16:00 uur; na telefonische afspraak met het Servicebureau, te bereiken op (030) 258 3311.

De beschikking en de daarbij behorende stukken kunnen u op verzoek (in de meeste gevallen) ook digitaal worden toegezonden. Uw verzoek daartoe kunt u richten aan ons Servicebureau via Servicebureau@provincie-utrecht.nl of (030) 258 3311; onder vermelding van zaakkenmerk.

Zienswijzen

Een ieder kan zijn of haar zienswijzen tot en met zes weken na publicatiedatum naar voren brengen:

 

  • 1.

    Digitaal: u kunt via de website van de provincie Utrecht een zienswijze indienen. Het formulier vindt u onder https://fd9.formdesk.com/provincieutrecht1/EXT_Inspr_Zienswijze_V1

  • 2.

    Schriftelijk: u kunt uw zienswijze richten aan de provincie Utrecht, Domein Leefomgeving, Team Vergunningverlening natuur en landschap, Postbus 80300, 3508 TH Utrecht

  • 3.

    Mondeling: u kunt contact opnemen met het Servicebureau van de provincie Utrecht, op telefoonnummer 030-2583311.

Verdere procedure

Over enige tijd zal een definitieve beschikking worden opgesteld waartegen beroep kan worden ingesteld door:

  • 1.

    belanghebbenden;

  • 2.

    niet-belanghebbenden die tijdig hun zienswijze over de ontwerp beschikking naar voren hebben gebracht of geen zienswijze naar voren hebben gebracht maar die dat redelijkerwijs niet kan worden verweten.

Informatie

Als u vragen heeft over de inhoud van deze bekendmaking kunt u contact opnemen met ons Servicebureau, bereikbaar op telefoonnummer (030) 258 3311 of via e-mailadres Servicebureau@provincie-utrecht.nl, onder vermelding van zaakkenmerk.

Naar boven